View Single Post
stare 05-09-2009, 23:57   #1
Bateria uniwersalna USB
komedyjka komedyjka jest nieaktywny 05-09-2009, 23:57

Baterie uniwersalne (
Click to View Search Results for %22bateria+uniwe Google: %22bateria+uniwe
) mogą nam ułatwić życie np. w pracy jeżeli z jakichś (często całkiem zrozumiałych) powodów pracodawca zabrania nam ładowania bateryjek e-papierosa w komputerze służbowym, a my nie chcemy afiszować się z ładowaniem bateryjek przez ładowarkę sieciową (np. gniazdko jest w takim miejscu, że trudno ukryć ładowarkę przed osobami odwiedzającymi pokój).

Bateria uniwersalna w połączeniu z ładowarką USB pozwala nam na ładowanie naszych bateryjek po prostu w szufladzie biurka. Baterię uniwersalną ładujemy w domu co kilka dni - mnie wystarczy zabranie jej do domu na weekend i mam zapas "prądu" w szufladzie na cały tydzień. Jeżeli zapomnę naładować bateryjki e-papieroska w domu, nie muszę się martwić gdzie w pracy podłączyć ładowarkę.

Jako że mam różne e-papieroski, najlepiej sprawdza mi się bateria uniwersalna w połączeniu z ładowarką USB dostępną np. TUTAJ - ładuje baterie wielu e-papierosów (sprawdzone dotychczas to: ColinsS 98, Janty Dura, ColinsS Pen, Trendy 808/208). Ten mój zestaw można zobaczyć na Baterie | Digicig.pl - wszystko o elektronicznych papierosach: poradnik, przewodnik

komedyjka
Administrator
Punkty: 2 748, Poziom: 21 Punkty: 2 748, Poziom: 21 Punkty: 2 748, Poziom: 21
Aktywność: 0% Aktywność: 0% Aktywność: 0%
Podziękował: 0
Podziękowano 0 razy w 0 postach
Odwiedzin: 2310
Odpowiedź z Cytatem