View Single Post
stare 08-12-2009, 21:45
lesmie lesmie jest nieaktywny
VIP
Punkty: 5 524, Poziom: 31 Punkty: 5 524, Poziom: 31 Punkty: 5 524, Poziom: 31
Aktywność: 0% Aktywność: 0% Aktywność: 0%

Podziękował: 0
Podziękowano 1 raz w 1 poście
Siła Reputacji: 3
lesmie ma kredyt zaufania
Domyślnie

Cytat:
Napisał buran Zobacz post
Jestem przyszłym e-palaczem. Do tej pory wypalałem ogromne ilości papierosów, ok 2 paczki REVENÓW dziennie. Jeszcze nie zdążyłem się obudzić a już wypalałem dwa, trzy papierosy, potem kawa i znowu dwa papierosy.
I tak przez cały dzień od ok 25 lat(bardzo wcześnie zacząłem)
Teraz budzę się jak stary traktor, charczę i żężę, płuca wiszą juz na agrawkach.
Od kilkunastu miesięcy maży mi się niepalenie, niestety boję się że przegram z własną słabą wolą.
Kilka dni temu znalazłem w internecie kilka artykółów o e-paleniu.
Muszę powiedzieć, że przekonały mnie do tego wynalazku, co spowodowało że odrazu udałem sie do sklepu internetowego i zamówiłem sobie mojego pierwszego e-papierosa. Dostanę go za ok trzy dni.
Nie wiem tylko czy dobrze zrobiłem zamawiając ten model.
MILD M201 PEN + liquid MARLBORO MOCNY
Proszę o pomoc jakiegoś doświadczonego e-palacza, czy ten model daje dużo dymu, czy daje kopa i czy w ogóle dobrze wybrałem.
Jestem zdeterminowany by przestać palić śmierdziuchy.
Potrafię sobie wyobrazić Twoje sampoczucie, bo miałem podobnie i też nie potrafiłem zapanować nad tym nałogiem, do czasu aż natrafiłem na e-p. Nie bój się że przegrasz z własną słabą wolą, e-p zapewni Ci taki odpowiedni poziom nikotyny, że przestawienie się na e-p nie wymaga już tak silnej woli jak przy odstawieniu palenia w ogóle, zwłaszcza że kupiłeś mocny e-liquid. Samopoczucie po przejściu na e-p poprawi Ci się szybko.