View Single Post
stare 21-08-2009, 01:02
Piotr_M Piotr_M jest nieaktywny
VIP
Punkty: 866, Poziom: 11 Punkty: 866, Poziom: 11 Punkty: 866, Poziom: 11
Aktywność: 0% Aktywność: 0% Aktywność: 0%

Podziękował: 0
Podziękowano 0 razy w 0 postach
Siła Reputacji: 3
Piotr_M jest na dobrej drodze aby zdobyć zaufanie
Domyślnie

Cytat:
Napisał komedyjka Zobacz post
Mam nadzieję, że Piotr_M kiedyś będzie użytkownikiem tego forum i sam będzie dla nas ciekawie pisał. Jak na razie uważam, że link jest najbardziej właściwą formą.
Tak, Komedyjka ma 200 procent racji, linki są najwłaściwsze. Też tak uważam.
Ale na wszelki wypadek jestem użytkownikiem i tego forum, więc sam też dodaję linki do własnych tekstów (jakiś sens to ma: nic się nie powtarza, a daję dobry przykład). Właśnie miałem dyskusję w rodzinie. Mój młody potomek (z kolejnego pokolenia) dotychczas ściągał cudzą pracę (jednym słowem piosenki) za darmo, ale jak sam założył portal, to zauważył, że tak jak on kiedyś innych, teraz całe tłumy go okradają, i się wściekł. Dobrze mu tak.

Swoją drogą cieszę się, że (Komedyjko) zebrałaś preparaty, które zawierają glikol propylenowy. To bardzo ważny argument.
Dodam, że jest ich w polskim lekospisie jeszcze trochę, choćby - z tego co pamiętam - liczne rodzaje kropli do oczu. A wiadomo, że błona śluzowa oka (spojówka) wchłania substancje (które dają się wchłaniać) jeszcze szybciej niż błona śluzowa dróg oddechowych i ścianki pęcherzyków płucnych. Producenci wiedzą, co robią.
Odpowiedź z Cytatem