| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| 901/808d czyli wszystko o: Trendy 808d, DSE901, ColinsS Age, Casablanca C118p, Totally Wicked DSE901, Smuke Platinum 3G, J118, BFree, Cigito Smart |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
a blue vGo to za dużo: Na stoiskach Trendy (no, nie chcą się zwinąć :P) pojawiło się mini/slim v-Go: ![]() ![]()
__________________ Ostatnio edytowane przez scob ; 13-11-2011 o 01:21 |
| Użytkownicy, którzy podziękowali scob za tego posta: | ||
T-fantik (13-11-2011) | ||
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Nie powinni dodawac eGo tylko baterie automatyczna. Wiadomo ze po 2 latach wapowania robicie to automatycznie, ja jednak wolalbym nie myslec gdzie ten zasikany prztyk tylko wciagnac dymka .BTW za 180 zl dzis mozna kupic wypasniejszy zestaw, jak dwie batki 380mAh i 2 kartomizerki, chyba ze placimy za rekodzielo czyli malowanie .Napiecie bateryjki od 4,2 do 3,3V. Ostatnio edytowane przez T-fantik ; 21-11-2011 o 00:35 |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
oo mój e-papierosek jest boski i nie zamieniłabym go za żaden inny .... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Chyba właśnie ten e-papierosek do mnie leci, także recka będzie obszerna |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Super fajeczka ![]() Bateria trzyma, mocno dymi, wyglądem też nie odstrasza ![]() daje mu 10/10 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Jakby kogoś interesowało, to tutaj jest opis i video ![]() http://forum.e-palarnia.com/opinie-t...mini-v-go.html (Trendy Mini V-GO) |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| 808d, 901, trendy |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |