| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Zobacz wyniki ankiety: Czytales regulamin forum? | |||
| tak, zawsze czytam regulamin na kazdym forze na ktorym sie rejestruje | | 3 | 15.79% |
| tak przeczytalem | | 5 | 26.32% |
nie czytalem | | 0 | 0% |
nigdy nie czytam, zawsze klikam ptaszka i gotowe | | 8 | 42.11% |
| co to jest? | | 3 | 15.79% |
| Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| | #1 | |||||||||||
| ||||||||||||
| Odwiedzin: 2596 | ||||||||||||
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
ja nie czytałem przykro mi nadrobię ale jakoś czytanie kilku stron tego samego co wszędzie to bez sennsu ZASADY SĄ PO TO ŻEBY JE ŁAMAĆ
__________________ ![]() "Choć można zamienić argumenty na ciosy pałki, słowa zawsze zachowują swoją moc!" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
czuję się wywołany do tablicy przeczytałem regulamin forum, ale... dopiero po tym jak powierzono mi funkcję Moderatora bo z racji wykonywanego zajęcia tutaj, muszę być na bieżąco trzeba wiedzieć kogo skarcić i za co |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
hehe, ja niestety tak samo jak Thaniell |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
ja też przeczytałam po rejestracji ale faktycznie większość zasad (o ile nie wszystkie) pokrywa się z innymi forami (nawet tymi o kwiatach doniczkowych)
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
O ile dobrze pamiętam wprowadzaliśmy tam w zeszłym roku sporo modyfikacji, więc chyba czytaliśmy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
ja jako sprzedawca musiałem się z nim zapoznać, żeby nie musiał go czytać Quasimodo |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| ankieta, forum, sonda |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |