Zobacz pełną wersję : gdzie można dostać tankomizer mini
510 "T" Peleon 2 x e-papieros. - Peleon (http://www.peleon.pl/product.php?id_product=918)
Poszukuje tanka tego typu...czyli ten zwykłej grubości.
Gdzie go można teraz w polsce dostać? Pamiętam że był kiedyś na dpv9 za 19zł w wyprzedaży, bo cytuje: "nie przyjął się przez użytkowników"
Widział teraz ktoś taki?
Pozdrawiam
Zaraz, zaraz... mylisz pojęcia. To, do czego dałeś linka, to atomizer 510-T, natomiast to, co opisujesz, to tankomizer - to są dwie kompletnie różne rzeczy.
Thaniell
13-04-2011, 06:19
Witam otóż to kolega utak3r dobrze mówi są to dwa różne typy.Poniżej prezentuję fotkę to o czym piszesz czyli Tankomizer żebyś miał porównanie :
http://forum.e-palarnia.com/members/thaniell-albums-ro-no-ci-picture599-tank.jpg
Owszem swego czasu były w DPV9 ale chyba sam Vlodo zorientował się co to za bubel i już tego nie sprzedaje.Oczywiście najprostszym sposobem jest wykonać telefon lub wysłać maila do sklepu i zapytać, czy spodziewają się dostawy.Jeśli zaś chodzi o inne sklepy w Polsce (oczywiście ) to się z tym sprzętem nie spotkałem.
Quasimodo
13-04-2011, 08:59
Koledze chodziło o 510-T ;) Spójrzcie w link Panowie. Zwykły atom od 510 ale jako tank :)
Thaniell
13-04-2011, 09:04
Gdzie go można teraz w polsce dostać? Pamiętam że był kiedyś na dpv9 za 19zł w wyprzedaży, bo cytuje: "nie przyjął się przez użytkowników"
Widział teraz ktoś taki?
Pozdrawiam
Quasi wszystko się zgadza link też jest ładny ;) ale reszta wypowiedzi kolegi wyklucza,że chodzi mu 510T, bo Vlodo nigdy ich nie miał ( z przyczyny wiadomej ) :) a kolega pyta o Tankomizer, a daje link do 510T, no ale oczywiście mogę się mylić, może kolega się wypowie :) Vlodo jeszcze do niedawna miał w sprzedaży Tankomizer mini, ale już z nich chyba zrezygnował.
Ps.Poza tym, sama nazwa tematu mówi sama za siebie ;)
hmmm... nie rozumiem o_0 gdzie są różnice?
skoro na peleonie jest 510 T, to może tankomizer to to?
widze że na ten tankomizer się jeszcze taką osłonke wkłada...
ale czy w 510-T, jest normalnie knot, iglica itp?
OK, znalazłem tego tanka, jednak jest na peleonie (nie zauważyłem bo był w akcesoriach)
jednak dalej interesuje mnie na jakiej zasadzie działają oba modele :D
//Thaniell: usunąłem link :)
W tankomizerze z wkładu wystaje knocik i dotyka grzałki. W T w atomizerze jest iglica z knotem owiniętym siateczką stalową, która wchodzi do wkładu. Różnica praktycznie jest taka, że w tankomizerze transport liquidu nie działa, natomiast w T i owszem :)