PDA

Zobacz pełną wersję : Czerwona Amphora

Darencjusz
13-10-2009, 22:08
Witam wieczorowo. Od tygodnia raduję się smakiem e-papierosa zakraplając wkłady średnią wanilią- lubiłem ten smak w cygaretkach Colts. Kilka lat temu czas jakiś paliłem również tradycyjną fajkę nabijaną czerwoną amphorą.
Ponieważ opis smaków liquidów w necie jest dość ubogi (lub kiepsko szukam) to zwracam się do was z zapytaniem o nazwy liquidów, które najbadziej przypominają smak tytoniu fajkowego i czym bardziej ten smak byłby słodkawy, tym lepiej. Moim marzeniem byłby liquid typowo amphorowy-ehh.
Pozdrawiam mgiełkowiczów :-)

szczuro
14-10-2009, 23:20
Odpowiem częściowo - jeżeli liquid ma być bardziej "słodkawy" w smaku to szukaj takich na DPG, co do wyboru konkretnego smaku o który pytasz to niestety nie odpowiem, niemniej jednak mi najbardziej z "mniej" tytoniowych smakuje camel od Totally Wicked /PG/

Darencjusz
15-10-2009, 14:29
OK, ciekawi mnie jeszcze co to oznacza DPG lub samo PG. Liquidy Farsee mają takie oznaczenia, ale co one oznaczają?

judge
15-10-2009, 15:26
OK, ciekawi mnie jeszcze co to oznacza DPG lub samo PG. Liquidy Farsee mają takie oznaczenia, ale co one oznaczają?

Co to PG/DPG/PEG400 odpowiedź znajdziesz tutaj > http://forum.e-palarnia.pl/faq-najcze-ciej-zadawane-pytania/77-20-jakie-s-rodzaje-e-liquidow.html

wibram
15-11-2010, 13:32
Wiem, że stary wątek, ale przypomnę. Może już jakiś producent wypuścił ten smak? (Czerwona Amphora)