| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
teraz e-palenie mozesz polaczyc z gotowaniem w stylu srodziemnomorskim zabraknie jakies przyprawy - aromat przychodz Tobie z ratunkiem i nigdy nie zawiedziesz bliskich ![]() dzisiejsze menu Savoury flavors - FlavourArt - The Flavors tailors buon appetito zwal jak zwal - jakby nie bylo wszystko na PG czyli do e-p sie nadaje ![]() smaki tytoniowe tez maja Vape Heaven :: Tobacco flavor - Maxboro Ultimate - FlavourArt - The Flavors tailors cos sie tu namieszalo // fixed Ostatnio edytowane przez judge ; 21-03-2010 o 10:41 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Ale jaja aromaty spożywcze na PG ? ![]() Tego mi brakowało "Anchovy flavor" ![]() Anchovy + aromat Cappuccino mniam
__________________ ### Nauczyłem się jednego, nie "ciągnę" byle czego ### Janty eGo / KR 808D-1 / Joye Stick V3 / King M401 / Cigare Elite 150 / TANK 1100 SOLO / Cała masa innych gratów... Wirtualny Hel |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
na stronie sa rozne aromaty i z tego co wiem od osoby, ktora tam mieszka, zaopatruja sie tam nasi bracia e-palacze od makaronu :-) mam nadzieje, ze we wloskich restauracjach nie stosuja takich aromatow |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Mają spory wybór Nawet można zamówić liquid.No ciekawe, ciekawe, jest parę smaków tytoniowych, które chętnie spróbuje. Trzeba poczytać, bo jakoś dziwnie mają ceny rozpisane. Edit: Wysyłka Economy (slow-no tracking) (4-14 days) - 3,90 € (5.33 $) DPD (3-4 business days) - 30,00 € (40.98 $) Płatności Credit cards / Amex, Visa, Mastercard, JCB, Delta Pay on delivery / Option available for Italy only Paypal Postepay / Option available for Italy only Bank transfer / You'll get separate mail with our bank details. Pick and pay / Option available for Italy only
__________________ ### Nauczyłem się jednego, nie "ciągnę" byle czego ### Janty eGo / KR 808D-1 / Joye Stick V3 / King M401 / Cigare Elite 150 / TANK 1100 SOLO / Cała masa innych gratów... Wirtualny Hel Ostatnio edytowane przez PXE ; 21-03-2010 o 13:26 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Wcześniej, szukałem chętnych na zakup Aromatów tytoniowych we Włoszech.Brak odzewu. Sam kupiłem, szt 2 Cowboy i Burley, ale do tego brakuje mi Absolutu Tytoniowego i Ethyl Maltol, może znajdą się tutaj chętni do wspólnego zakupu w https://shop.perfumersapprentice.com , są również fajne aromaty np. Cinnamon RedHots
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Witam Aromaty oczywiście są na PG,ale ich przydatność jako aromaty do e-papierosa nazwałbym mało użyteczną. Chyba że ktoś chce powciągać e-dymka o smaku potraw... ![]() Pierwsze co mi przychodzi na myśl,to użycie tych aromatów tylko i wyłącznie do produktów spożywczych. Symbol PG możemy odnaleźć na wielu produktach spożywczych,pod postacią "E1520" np. w dziale substancje aromatyzujące. W każdym razie idea zastosowania w e-papierosie jak najbardziej nowatorska i pomysłowa Ostatnio edytowane przez juzistnieje ; 22-03-2010 o 06:28 |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| 520, aromat, aromaty, e-palenie, ego, liquid, tobacco, wybór |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |