| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
| | LinkBack (2) | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Jest to połączenie tematów z całego forum traktujących o własnych mieszankach Jeśli masz swój własny przepis, koniecznie go tu napisz! ![]() Róża Quasiego Składniki potrzebne do wykonania:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Banany w czekoladzie 10ml EastMall Kent 18mg 5 kropli aromatu banan Inawera 3 krople aromatu czekolada G-S 5 kropli gliceryny Po 24godz. ładnie się przegryzło, lekko słodkawe, przyjemny smak i fajny zapach w powietrzu.
__________________ ### Nauczyłem się jednego, nie "ciągnę" byle czego ### Janty eGo / KR 808D-1 / Joye Stick V3 / King M401 / Cigare Elite 150 / TANK 1100 SOLO / Cała masa innych gratów... Wirtualny Hel Ostatnio edytowane przez Quasimodo ; 08-06-2011 o 10:34 |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Tomba rain. 10 ml camel boge. 19 ml bazy (PG z nikosią + 20% gliceryny) 60 kropli aromatu inawery morning rain (można trochę więcej). Przegryza się przez dobę. Liquid jest dość łagodny. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Świeża kawa 10ml baza 24mg 30 kropli kawa Inawera 10 kropli cappuccino Inawera 3,5ml glikol 1,5ml gliceryna Smak mocnej kawy z odrobiną śmietanki ![]() Palę od kilku dni, nie powoduje zmęczenia smakiem, można dodać kilka ml jakiegoś liquidu tytoniowego.
__________________ ### Nauczyłem się jednego, nie "ciągnę" byle czego ### Janty eGo / KR 808D-1 / Joye Stick V3 / King M401 / Cigare Elite 150 / TANK 1100 SOLO / Cała masa innych gratów... Wirtualny Hel Ostatnio edytowane przez Quasimodo ; 03-03-2010 o 11:18 Powód: Ort!;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kwaśna Virginia 12mg 1ml = 30 kropel i tak: BAZA 24mg z TL --- 14 kropel GLIKOL dwupropylenowy (może być zwykły) z TL --- 8 kropel GLICERYNA z apteki --- 6 kropel AROMAT VIRGINIA IT z Inawery --- 2 krople Cena za ml około 0,46 zł. Standardowana Latakia 11,5mg 1ml = 30 kropel BAZA 24mg z TL --- 14 kropel GLIKOL dwupropylenowy (może być zwykły) z TL --- 8 kropel GLICERYNA z apteki --- 6 kropel AROMAT LATAKIA z Inawery --- 2 krople można palić jako 12 mg "czystą" ale jest bardzo ostra dlatego: mieszać pół na pół ze STANDARD 11 mg z Trendy. Cena samej Latakii: 0,46 zł za ml, mieszanej: 1,18 zł za ml. Kolejna porcja. KOWBOJ 1ml = 30 kropel i tak: BAZA 24mg z TL --- 15 kropel GLIKOL dwupropylenowy (może być zwykły) z TL --- 8 kropel GLICERYNA z apteki --- 6 kropel AROMAT COWBOY BLEND z Inawery --- 1 kropla Otrzymujemy liquid o mocy 12 mg tytoniowy z domieszką jakby łąki latem ![]() Cena za 1 ml = 0,43 zł KOWBOJ z LATAKIĄ 1ml = 30 kropel i tak: BAZA 24mg z TL --- 15 kropel GLIKOL dwupropylenowy (może być zwykły) z TL --- 8 kropel GLICERYNA z apteki --- 5 kropel AROMAT COWBOY BLEND z Inawery --- 1 kropla AROMAT LATAKIA z Inawery --- 1 kropla Otrzymujemy liquid o mocy 12 mg tytoniowy dość mocno gryzący w gardło i nos ale pozwalający nam wciąż być na pięknej, słonecznej łące ![]() Cena za 1 ml = 0,47 zł
__________________ ![]() Nic mnie nie przekona, bo ja kocham egona! Pomóż, wspomóż, dopomóż, wyjątku czuły Odpędzić tłumne armie reguły Ostatnio edytowane przez poli123 ; 14-05-2010 o 21:15 Powód: połączono |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| viater tabacco BAZA PG/VG 80/20 , moc 8-24 mg/ml - 9 ml Tabacco Tabacco - 12 kr Tabacco Virginia - 4 kr Don Hill - 4 kr Desert Ship - 3 kr Camtel Ultimate - 2 kr ph Minus - 2 kr Wszystkie aromaty z Inawery. Wychodzi 10 ml smakowitego tytoniowego liquidu, podobnego w do Marl od Cigare.
__________________ ![]() Do 30.03.2010: 26 lat analogów x ~1,5 paczki dziennie ≈ 285 000 sztuk. Od 07.04.2010: 1 analog na 2-3 dni. Ostatni analog: 17.08.2010 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Polska Strona Freesco | NND Linux Router | CDN Linux - Router i Serwer |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Turbo Baza PG 18mg - 8,5 ml Baza VG 6mg - 0,5 ml Camel Farsee/Poltiko 12mg - 1 ml Cola - 10 kr Karmel - 1 kr Melon - 2 kr wychodzi 10ml smacznego liquidu o mocy ~16mg/ml w smaku przypomina mi dawne gumy Turbo z nutką tytoniu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Ja robię RÓŻYCZKĘ z DV jak to Quasi zaproponował ale lubię wyrazisty smak więc przygotowawszy bazę z gliceryną dodaję: BAZA 36mg GLIKOL GLICERYNA DZIKA RÓŻA (Inawera) DARK VAPURE (Inawera) KWAS JABŁKOWY (TwójLiquid) lub PH MINUS (Inawera) 2 krople róży + 2 krople dv + 1 kropla kwasu jabłkowego lub ph minus a pozostałe 25 kropel stanowi baza w odpowiednim stężeniu---> dla mnie 8 mg na wieczory, dla teścia 18 na cały dzień. Zastanawiam się też nad wymieszaniem róży z kawą- byłoby coś na kształt pysznego pączka z espresso
__________________ ![]() Nic mnie nie przekona, bo ja kocham egona! Pomóż, wspomóż, dopomóż, wyjątku czuły Odpędzić tłumne armie reguły Ostatnio edytowane przez WuKwas ; 01-10-2010 o 11:49 Powód: uzupełnienie, poprawki bo poli się piekli :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Quasi pięknie podał wzór a Wy mieszacie Miało być tak: Składniki potrzebne do wymieszania Liquid Tobacco Liquid Tytoń turecki Glikol propylenowy Gliceryna roślinna 99,5 % Aromat Inawera Tobacco Sposób przygotowania: Do ok 10 ml Tobacco dodaj ok 3 ml Tytoń turecki (oba 18 mg) całość zalej ok 10 ml glikolu i dodaj 10-12 kropel gliceryny roślinnej (gęste diabelstwo) wymieszaj i na to pięć kropelek aromatu Tobacco Całość wymieszaj i smacznego. Masz około 9-10 mg. Bajka smak Ostatnio edytowane przez poli123 ; 01-10-2010 o 11:45 |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| aromat, aromaty, baza, boge, camel, cały, dpg, eastmall, ego, farsee, gliceryna, gliceryna roślinna, glikol, inawera, kucharzy, liquid, liquidu, liquidy, mall, poltiko, przepisy, skład, smak, tobacco, trendy, tytoniowy, wiśnia |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
LinkBacks (?)
Linki zwrotne tego tematu: http://forum.e-palarnia.com/atelier-w-asnych-liquidow/3681-przepisy-na-w-asne-liquidy.html | ||||
| Dodane przez | For | Type | Data | |
| przepisy na liguid - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 20-12-2011 10:35 | |
| kocioł czarownicy - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 27-11-2011 21:32 | |