| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Aternatywy do palenia dyskusje o wszelkich alternatywach zażywania nikotyny |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
przegladalem sobie allegro i moim ocza ukazalo sie to: Nowość! Filtr do papierosa papieros elektroniczny! (1792732136) - Aukcje internetowe Allegro nie mam zamiaru tego probowac ale tak z ciekawosci popatrzylem a dzieki uprzejmosci T-fanika jesz cze kolejne linki |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Jakoś chętnych nie widzę |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Masz rację Delvis to jest ciekawostka, zastanawia mnie jedna rzecz. Dlaczego w tytule aukcji jest napisane "elektroniczny papieros" ? skoro to nie ma z nim nic wspólnego ale jak wiadomo reklama dźwignią handlu, choć z drugiej strony jest to wprowadzanie w błąd.
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
jeszcze lepiej znajduje sie w dziale elektroniczne papierosy ![]() miedzy innymi dlatego to znalazlem ![]() nie wiem nie pytaj mnie a moze jest to akcja wycelowana w epalenie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Wydaje mi się, że jest to akcja wycelowana w młodych użytkowników, którzy nie wiedzą tak na prawdę z czym mają do czynienia niejeden się złapie na tego typu zapis. Ja tylko czekam aż ktoś się zapyta tego jegomościa o certyfikaty |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
spoko ale póki co w zestawie nie ma pochłaniacza zapachu montowanego na popiół więc ja chyba jeszcze wstrzymam się z zakupem aż zestaw będzie kompletny
__________________ [
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| dyskusja, e-palarnia, zdrowe palenie, zdrowie |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |