| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Aternatywy do palenia dyskusje o wszelkich alternatywach zażywania nikotyny |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Na moje oko to uproszczony e-p, bez eletrycznego atomizera. Na kanwie tej reklamy trochę paranoiczne pytanie: być może walka z zakazem e-papierosów nie została wygrana przez nas, lecz producenci innych preparatów zorientowali się, że rynek jest chłonny i wybrali wprowadzenie własnych produktów?
__________________ -- Enchanted by LISP and Plan 9 from Bell Labs -- |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
O to idzie walka, jesli chodzi o natarcie ze strony producentow farmaceutykow. Na ich stronie czytalem, ze produkt maja od 2003 roku. Jakby ten czas poswiecili na jego rozwijanie techniczne, wzbogacenie smakow i promocje, to produkt bylby bardziej zaawansowany niz obecne e-papierosy.
__________________ Ostatni analog 09-02-2010 |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Najczęstsza polityka firm farmaceutycznych działa tak że 30% przychodu wydaja na reklamę a tylko 5% na badania .Dużo więcej kasy im idzie na ochronę praw patentowych niż na nowinki .Zastanawiam się kiedy wreszcie znajdzie się ktoś kto wpompuje dużą kasę w e-fajeczki i zrobi na tym pomyśle fortunę . Zgodnie z postem poniżej poprawiłem. Ostatnio edytowane przez Chrobry ; 02-03-2010 o 16:24 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Przepraszam, czy napisałeś `tylko 55% na badania'? Czy może miało to być 5.5? Tak czy inaczej, [citation needed]
__________________ -- Enchanted by LISP and Plan 9 from Bell Labs -- |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"No Drugs, No Nicotine, No Prescription, No Discomfort, absolutely harmless" To coś jak wódka... bezprocentowa )
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Hmm ja zawsze miałem wrażenie że szisza /shisha jest przykładem takiego NIE-elektronicznego inhalatora. Zawsze tak jakoś mi się kojarzyło jej działanie z e fajką. |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| badania, dym, e-fajki, e-papierosy, ego, fajki, nicore, nicotine, nikotyna, papierosy, polityka, producenci, shisha |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |