| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Aternatywy do palenia dyskusje o wszelkich alternatywach zażywania nikotyny |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Przeglądając DX trafiłem na taki wynalazek: Quit Smoking Cigarettes - Mint Taste (3-Cigarette Pack) O co tu chodzi? Spotkaliście się z takim czymś? Na moje oko to jakiś inhalator bez elektrycznego podgrzewania...
__________________ -- Enchanted by LISP and Plan 9 from Bell Labs -- |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Tyle, że tam nie ma nikotyny, nie ma też dymu... ot, rurka i krople miętowe... wolę swoje e-fajki.
__________________ blog Starego Chemika |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Zakładam, że jakaś nikotyna tam jest; na zdjęciach opakowania jest `trzymać z dala od dzieci i kobiet ciężarnych'...
__________________ -- Enchanted by LISP and Plan 9 from Bell Labs -- Ostatnio edytowane przez dexen ; 26-01-2010 o 15:37 Powód: fix'd typo |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
No zaraz... czytam wyraźnie: - No Drugs, No Nicotine, No Prescription, No Discomfort, absolutely harmless
__________________ blog Starego Chemika |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
rzucić? z piwem bezalkoholowym..?\ ale w temacie: dla 'odruchowców' - szczególnie tej grupy, co nie jest uzależniona od nikotyny (jakieś 2 ‰ ?) - niezły pomysł
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie da rady. Musi być "dym". Nikotyna nie jest mi do niczego potrzebna, ale bez dymu to niech sobie takie coś schowają w...
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| badania, dym, e-fajki, e-papierosy, ego, fajki, nicore, nicotine, nikotyna, papierosy, polityka, producenci, shisha |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |