| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| bez-popielniczki link: bez-popielniczki.com |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Witam serdecznie forumowiczów. Zapraszam gorąco do odwiedzin (i naturalnie zakupów!) w sklepie bez-popielniczki.com . Sklep funkcjonuje już od pewnego czasu, dziś czas na forumową premierę ![]() W ofercie: produkty marki Trendy. Od razu i uczciwie przyznaję: nie jest to na obecną chwilę pełna oferta Trendy, ale nie chcę umieszczać w sklepie towaru, którego nie mam fizycznie na półce. Zatowarowanie systematycznie rośnie, już wkrótce nowości... tymczasem: Polecam Państwa uwadze dwie ciekawe promocje - na dobry początek mojej bytności na forum:
Dwie powyższe promocje nie łączą się ze sobą - 10% rabat nie jest naliczany dla zestawu z promocji pierwszej. To jeszcze może na dokładkę:
Będzie mi bardzo miło, jeśli zechcecie podzielić się (równiez tymi krytycznymi!) uwagami na temat technicznego funkcjonowania sklepu i jego zawartości merytorycznej. Mój adres e-mailowy : staff@e-cmik.pl . pozdrawiam Rafał / e-cmik |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Szkoda, że promocja zaczęła się zaraz po moim zamówieniu. Skorzystałbym z punktu nr 2 i 3. Ja nie mam szczęścia. Mimo to polecam ten sklep. Błyskawiczna wysyłka. Towar dostałem na drugi dzień pomimo wieczornej wysyłki. |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
| Pomimo ? czy dzięki wieczornej wysyłce |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
| He. Jedno i drugie. Wieczorna wysyłka wskazywała na to, że towar dotrze za 2 dni. Więc pomimo. Chyba. Polonistą ze mnie marny. Ja prosty "swój chłopak" jestem. |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Fred: przy następnym zamówieniu - upomnij się o 10% rabatu z poprzedniego zamówienia ![]() Co do wysyłki: bardzo miło i coraz częściej zaskakuje mnie Poczta Polska.. No i chyba odkryłem Wielką Tajemnicę Seana związaną z docieraniem paczek na miejsce i na czas |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
| Cytat:
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Czyli jednym słowem - dobrego sprzedawcę Ci Fred poleciłem |
| Bookmarks |
| Tagi |
| 808, baterie, dwuczęściówka, e-fajki, e-palarnia, ego, elektroniczny, fajki, kartomizer, kartomizery, papieros, promocja, przejściówka, sklep, trendy, usb, zakupy |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |