| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| ColinsS Producent www.colinss.com.pl |
![]() |
| | LinkBack (1) | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Witam. Ostatnio zakupiłem dwa efajki PEN. Więc poszedłem do sklepu stacjonarnego ładne stoisko w "cefirze" naturalnie stoisko firmyColinss i poprosiłem o pomoc w wyborze papieroska .Miła pani poleciła mi pena ale i tu moje zdziwienie nie Colinasa tylko firmy SC powiedziała ze sa tańsze i lepsze. Zakupiłem tego zachwalanego pena i rownież kupiłem PenaII firmy Colinss. Faktycznie Pani miała racje pen SC pięknie dymi i oddaje smaki a colinss tylko sie grzeje bez dymu Moje pytanie brzmi czy firma SC wspolpracuje z Colinss czy tylko z pania sprzedaczynia? i dlaczego mój PENII Colinssa działa jak działa...czyli grzeje mi tylko ręce w te mrożne dni ale taniej wyszłoby kupić ciepłe rękawiczki...pozdrawiam a tu link do firmy SC Witamy! poli123:// edytowałem tytuł Ostatnio edytowane przez robroy33 ; 18-01-2011 o 21:22 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Nie wiem, co to za tajemnicza firma i na to pytanie niestety Ci nie odpowiem. Ale wiem jedno - peny to świetne e-fajki, ale niestety bywają dość kapryśnie i wszystkie które znam mają te same bolączki. Równie dobrze mogłoby się zdarzyć na odwrót... Jeżeli colinssowy pen nie działa jak należy, udaj się do punktu z reklamacją - firma znana jest z dobrego podejścia do klienta i nie robi problemów z wymianą gwarancyjną. Jak trafisz na dobry egzemplarz, to zobaczysz co potrafi ![]() pozdrawiam |
![]() |
| Bookmarks |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
LinkBacks (?)
Linki zwrotne tego tematu: http://forum.e-palarnia.com/colinss/3074-colinss-pen-ii-mam-pytanie.html | ||||
| Dodane przez | For | Type | Data | |
| e-papieros colinss pen II - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 10-02-2012 15:10 | |