| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| ColinsS Producent www.colinss.com.pl |
![]() |
| | LinkBack (3) | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
| Cytat:
ale takich jak Ja, jest niewielu ;-)
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
| Zgodzę się z Kolegą Takich jak Ty jest niewielu, ale to dobrze, że są chociaż nieliczni ![]() Obyśmy tylko ostrzeżenia nie dostali od judge W razie czego zawsze może wykasować nasze offtopy |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
A więc mogę w 100% potwierdzić że 1 bateryjka 1 kartomizer spokojnie starcza na cały dzionek(jest to +- 20-25fajek)-tyle paliłem analogów. Tak sobie pykam różne smaki i przychodzi czas abym zaczął napełniać puste kartomizery-czy ma ktoś sprawdzoną wiedzę ile ml wlać??? W necie jest tyle rozbieżności,ktoś mi mówił że 0,4 ml -spróbowałem dzisiaj jeden strzykawką i wydaje mi się że za dużo,przynajmniej watka nie wchłoneła tego i się trochę przelało. CO WY NA TO? |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
mi wchodzi około 1ml. Ale wypalam kartomizer prawie do końca ;-)
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Dzięki Jaceka Dziś spróbuje też zalać więcej-być może powietrze które zostało nie pozwala mi na wstrzyknięcie więcej liquidu. Zresztą jakie można mieć doświadczenie po dwóch i pół dnia epalenia,muszę jeszcze potrenować zapewne. Aczkolwiek dziś mi efajurka na cały dzionek nie wystarczyła już -a jechałem na zalewanym kartomizerze czyli teoretycznie by się zgadzało że za mało wlałem,bo wczoraj na oryginalnym starczyło mi na cały dzionek No nic ćwiczyć,ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć-trening czyni mistrza |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
witam! po przewertowaniu forum (prawie całego ) i przeczytaniu tego tematu zdecydowałem na zakup CollinsS Age. Pytanie tylko co dokupić na starcie do zestawu i w jakich ilościach? To po to by nie wrócić do analogów jak coś pójdzie nie tak. A z reklamacjami to muszę niestety wszystko wysyłać i to też uciążliwe bo jestem osobą poruszającą się na wózku. A wiadomo - zima nie sprzyja :| Dodatkowo pytam o liquidy. Wiem, że są CollinsS'a ale być może wypróbowaliście z Age'm liquidy innych marek. Nie ukrywam, że głównie chodzi mi o liquid o smaku dunhill ![]() Pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na dołączenie do zacnego grona e-palaczy ![]() JUDGE - to za Twoją opinią chciałem CollinsS Age'a. Ale gdzie indziej piszesz o Janty stick chyba że lepszy... Czytanie forum miażdży mi czaszkę Ostatnio edytowane przez dunhill ; 15-12-2009 o 16:29 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| @dunhill Janty Stick jeszcze nie miałem, bawiłem się chwilę tylko nim, a pisałem że idea działania bardziej mi odpowiada z powodu większej pojemności baterii no i jest możliwość zakombinowania z przejściówkami i podłaczać inne atomizer niż od Penów. Co do Age popalam na zmiane z Penem 155ką na kablu usb i jestem naprawdę zadowolony z obydwu. Przy Age trzeba pilnować aby nie wysuszyć kartomizera wtedy ze spokojem 2 tygodnie będzie dobrze służył, potem trzeba zmienić na świeży ale jak za cene 7 zł za kartomizer to mało w porównaniu do atomizera Penowego (~50zł), ale i dobrze zadbany atomizer potrafi odwdzięczyć się bezawaryjną pracą. Próbowałem liquidów w Age od Colissa, Trendy, Rm1 (Boge) , Ecopure, Farsee i wszystkie dobrze się sprawowały. Co do smaku Dunhill to próbowałem go w miksie z Ecopure od szczuro w Penie i mnie osobiście nie podszedł (możliwie że i moc była za duża ).Gdybyś zdecydował się na coś innego niż Age to za wczasu lepiej zabezpieczyć się drugim atomizerem, tak na wszelki wypadek gdyby padł ten pierwszy i trzeba by wysłać pierwszy na gwarancje. Po jakimś czasie pewnie jak większość e-palaczy zechcesz mieć drugiego e fajka i to nie będzie nic w tym złego bo drugi e-fajek to zabezieczenie w razie "W" gdyby padłgłówny |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Dzięki za podpowiedź. Zamówienie u CollinsS'ów na Age'a dodatkowe kartomizery i liquid menthol high już złożone. Dodatkowo na eliquid 3x10ml dunhill marki Rm1. Czekam z niecierpliwością i zacieram pięty ;P Jak przetestuję to również postaram się napisać wnioski. Pozdrawiam |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
| Cytat:
Takie głupiutkie pytanie, ale wybaczcie bo zielony w tym jestem. Dopiero się przymierzam do zakupu. Easy/Age wydają mi się najodpowiedniejsze, ale też i najdroższe w zakupie/eksploatacji. Szczególnie jeśli zasuszałbym każdy kartomizer z rzędu... |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| age, atomizer, bateria, baterie, boge, dwuczęściówka, easy, ecopure, fajka, farsee, kartomizer, kartomizery, kop, liquid, napełniać, pen, pierwszy, rm1, smak, stick, trendy, usb, ustnik, wkład, wkłady, zdrowie, zestaw |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
LinkBacks (?)
Linki zwrotne tego tematu: http://forum.e-palarnia.com/colinss/342-pytanie-o-colinss-age.html | ||||
| Dodane przez | For | Type | Data | |
| Google INTERIA.PL - szukaj: e papieros colinss ceny | This thread | Refback | 20-01-2010 16:20 | |
| dodajdo.com - widget ułatwiający dodawnie wpisów z blogów czy stron www do serwisów social bookmarking. | This thread | Refback | 16-01-2010 21:58 | |
| Google INTERIA.PL - szukaj: e papieros colinss ceny | This thread | Refback | 24-11-2009 02:58 | |