| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| ColinsS Producent www.colinss.com.pl |
![]() |
| | LinkBack (8) | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Witam dziś właśnie kupiłam sobie ten model. I oczywiście pierwsze pytanie: czy to jest normalne, że przy zaciąganiu słychać wyraźne syczenie? Robię coś źle?Drugie pytanie; w związku z tym, że testuję całe popłudnie zauważyłam, że firmowe kardridże przestają dosyć szybko porzadnie dymić... , uzywałam dwóch ; nabrałam podejrzenia, że są nasączone płynem minimalnie... to jest możliwe? reszta niewiedzy narazie w odmętach niewiedzy, więc więcej pytań narazie nie mam ![]() pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuję za odpowiedzi ![]() Beata |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Syczenie jest możliwe, czasem bulgotanie albo świstanie. Jak jest porządnie zalany to często bulgoczę. Co do wkładów, sprawa wygląda tak ,że one nie sa zbyt ekonomiczne i szybko kończy w nich płyn. Dobrze jest od razu kupić buteleczkę płynu i zalewać wkład/katomizer. Jeśli na stronie sklepu jest napisane że wkład to 20 papierosów albo co gorsze tak powiedział sprzedawca to szybko wyrzuć to z głowy ![]() Więc radzę zakupić eliquid ( płyn) . Niestety zalewnie katomizerów jest trochę trudniejsze niż zwykłych wkładów. // judge: co by nie pisać nowego posta podłaczę tutaj filmik jak napełniać kartomizer. Ostatnio edytowane przez judge ; 15-01-2010 o 07:07 Powód: dodanie filmu instruktażowego |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
dzięki za odpowiedź, uspokoiłeś mnie bardzo , liquid kupiłam od razu, ale napełniałam strzykawką, co przysporzyło mi zmartwienia czy aby nie za dużo nalewam... oczywiście, że za dużo , wyciekało... więc odsączyłam , przedmuchałam i zostawiłam do odpoczynku.// judge: pytanie wydzieliłem jako osobny wątek http://forum.e-palarnia.pl/problemy-...ze-ciowki.html Beata - Ostatnio edytowane przez judge ; 15-01-2010 o 08:46 Powód: wydeytowano powód podany na PW do autorki |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Bateria do Age kosztuje 150zł nikto nie napisał gwarancja 6 miesięcy słono jak zresztą cały zestawAle bez przesady, każdy e-papieros po miesiącu palenia nam sie zwróci Nabijając suchy kartomizer 5.80zł (za tyle można kupić) wchodzi bez problemu 1ml strzykawką (16 godzin paliłem ecopure) Denerwujące jest że nie osusza poprawnie kartomizera i potem wchodzi już mniej. Dlatego pewnie przelewało ci sie. Jeśli ktoś nie chce napełniać nie ma problemu 6zł kosztują kartomizerki bfree z nikotyną, nie trzeba colinssowych za 7.50zł Ostatnio edytowane przez naits ; 19-01-2010 o 21:04 |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
| gdzie można kupić w necie te po 5,80 i 6,00 ? bo u mnie w Gorzowe Wlkp. to raczej wątpię, że gdzies dostanę...
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro ja kupowałem od niej już kilka razy, nawet poza allegro bo widać że uczciwa kobieta ma puste kartomizery czego w Polskim e-sklepie szukać ze świecą a w sumie to nigdzie nie ma ma te po 6zł z nikotyną też, ale więcej smaków znajdziesz w sklepie Elektroniczny papieros E-papieros ECIS N901, BFREE - Strona główna to są kartomizerki od BFREE (KR808d-1) które są ideantyczne a tańsze wszystkie części zamienne pasują od BFREE do AGE co już pewnie wiesz |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Dzięki bardzo skwapliwie skorzystam !
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Zupełnie nie zgadzam się z opinią że zakrapianie kartomizerów jest kłopotliwe. O wiele niewygodniej zakrapla sie według mnie Pena A mój podpatrzony sposób jest "prosty - łatwy - przyjemny" Silikonową zatyczkę gwintu kartomizera zalewam do połowy liquidem a następnie wciskam w nią kartomizer od strony gwinta Czynnośc można powtórzyć jeśli od strony ustnika nie wyciska liquidu Metoda dla mnie rewelacyjna Żadnych igieł strzykawek itp POLECAM
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Następny kusi mnie tą metodą 'na wcisk'... chyba jutro spróbuję. dasko - a nie ma strat? Tzn. nie pozostaje za dużo w kapturku? Wiesz... jam jest Poznaniak
__________________ blog Starego Chemika |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
@StaryChemik Metoda jest naprawdę prawie bezstratna, chociaż zawsze trzeba (przy napełnianiu ponownym) przetrzeć ustnik gdyż może dojść do zaciągnięcia resztki... ale metoda jest naprawdę godna polecenia. dla tych co nie wiedzą co co chodzi z wciskaniem |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| age, atomizer, bateria, baterie, boge, dwuczęściówka, easy, ecopure, fajka, farsee, kartomizer, kartomizery, kop, liquid, napełniać, pen, pierwszy, rm1, smak, stick, trendy, usb, ustnik, wkład, wkłady, zdrowie, zestaw |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
LinkBacks (?)
Linki zwrotne tego tematu: http://forum.e-palarnia.com/colinss/342-pytanie-o-colinss-age.html | ||||
| Dodane przez | For | Type | Data | |
| colinss.com - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 09-03-2012 11:27 | |
| www.colinss.com - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 06-03-2012 23:10 | |
| www colinss.com - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 06-02-2012 12:58 | |
| colinss e papieros - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 13-01-2012 21:46 | |
| E-papieros Colinss AGE - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 16-12-2011 16:59 | |
| Google INTERIA.PL - szukaj: e papieros colinss ceny | This thread | Refback | 20-01-2010 15:20 | |
| dodajdo.com - widget ułatwiający dodawnie wpisów z blogów czy stron www do serwisów social bookmarking. | This thread | Refback | 16-01-2010 20:58 | |
| Google INTERIA.PL - szukaj: e papieros colinss ceny | This thread | Refback | 24-11-2009 01:58 | |