| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| ColinsS Producent www.colinss.com.pl |
![]() |
| | LinkBack (2) | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Witam jestem nowym forumowiczem ale ogólnie z samymi e-papierosami mam już do czynienia 3 lata. Wsumie całość tego postu powinna być skierowana do firmy Colinss która do tej pory mieściła się w Zawierciu ale może nie tylko ja mam w tym momencie poniższy problem no i zapewne samych posiadaczy wszystkich papierosów marki Colinss to zainteresuje. W dniu 11.07.2011 zakupiłem przez internet nowy i podobnoś jeden z najbardziej niezawodnych e-papierosów na rynku Colinssa Neo pierwsza reklamacja miała juz miejsce 26.08 chodziło o atomizer(wymiana i serwis tu muszę zaznaczyć była sprawna) ... W pewnym momencie usterka się ponowiła i co gorsze wysiadł system ładowania baterii i atomizer w dniu 25.10 postanowiłem ponownie wysłać w podróż swojego Neo niestety w dniu dzisiejszym papieros wrócił z notką iż firma nie jest już osiągalna pod danym adresem telefony firmy milczą... z telefonów innej osoby która ma podobny problem a dodzwoniła się wcześniej dowiedziałem się iż sama firma została sprzedana i w Zawierciu nie ma już siedziby wiec pytanie brzmi następująco czy nowy właściciel zamierza respektować karty reklamacyjne czy też wszystkie do tej pory sprzedane papierosy tej firmy (które są wciąż w obiegu) są właściwie już nie do zareklamowania przecież to nie jest zabawka za 30zł i dodatkowo chyba nikomu się nie uśmiecha na wydawanie w błoto tylu pieniędzy. Więc szanowno firmo Colinss chciałbym zapytać gdzie teraz mam wysłać swój niezawodny model e-papierosa czy też należało by po prostu przestrzegać wszystkich starych i nowych e-palaczy przed firmą która nie potrafi się wywiązać ze zobowiązań jakie wynikają z kart gwarancyjnych. Pozdrawiam |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
ja tam nie wiem, czy cośkolwiek zostało sprzedane.. ;-) https://www.infoveriti.pl/szukaj-fir...&nazwa=colinss Tak czy owak - Colinss po 3 latach niezawodnej działalności - rzeczywiście się "zwinął"...
__________________ |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
| Cytat:
Więc pozostaje tylko przestrzeganie przed kupnem jakiegokolwiek produktu tej marki. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Na Colinss Sp. z o.o. jest info: STRONA W BUDOWIE Colinss Sp. z o. o. 00-898 WARSZAWA ul. Aleja Solidarności nr 129/131 Ano zobaczymy czy coś z tego wyniknie... |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Witam serdecznie! Mam ten sam problem! Z tym, że dochodzi jeszcze Poczta Polska, która dostarczyła moją uszkodzoną baterię pod zły adres (nie do tej firmy) i teraz prowadzę z nimi wojnę.
|
![]() |
| Bookmarks |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
LinkBacks (?)
Linki zwrotne tego tematu: http://forum.e-palarnia.com/colinss/4447-colinss-neo-czy-by-ju-koniec.html | ||||
| Dodane przez | For | Type | Data | |
| colinss neo - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 20-04-2012 19:02 | |
| e papieros colinss neo - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 20-12-2011 19:50 | |