| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
| | LinkBack (1) | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Witam Opis jest ogloszenie jest, a testu nima wiec pisze ![]() Dotarlo! ![]() Rozpakowalem, poogladalem i.. noooo ladne ![]() Sznurek jest, drut 0,17 jest, kardridz do cygara no i OFC sam A2 z coverkiem ![]() Zabralem sie do skrecania i tu problemik pierwszy: za bardzo przepalilem sznurek, a moze nie trzeba przepalac (bo juz byl?), bo sie zaczal rozwarstwiac i drucik przy zwijaniu przecina wlokna.Ale jedziemy dalej... cztery zwoje (nie bede ryzykowal ze batki odmowia posluszenstwa ) przykrecamy i teraz problemik drugi , a mianowicie mierniczek odmowil posluszenstwa (czekam na nowy pomierze kiedy indziej)Skrecone do bateryjki zakropione i... dziala , skwierczy az milo![]() I tak: - 650mAh 5-cioklik z Tendy - dziala ![]() - 650mAh USB z E-dym - dziala ![]() - 510 USB passtru z Trendy - nie dziala , nie wiem czemu i ma to w tyle na razie![]() Trzeci problem: cowerek za dlugi i po zalozeniu batka traci kontakt a atomkiem. No i czwarty najwazniejszy problemik : musze wyplukac kardridz bo orginalny plyn o mocy HIGH (nie wazne jaki smak) po dwuch buszkach mnie posadzil .Trzeba sie postarac o jakies rozsadne body i porzadne baterie ![]() Narazie jestem zadowolony, a jak popracuje nad atomkiem to dopisze wiecej. Dzieki wielkie @sz3kla ![]() Zapraszam wszystkich uzytkownikow do dyskusji. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ostatnio edytowane przez Thaniell ; 14-10-2011 o 17:19 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Witam Dotarlo! ![]() Dziala! ![]() Zapraszam do dyskusji: http://forum.e-palarnia.com/domowa-p...html#post26805 (Atomizer A2 by @sz3kla - test) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Palę od tygodnia i jest super, a na wyższym napięciu bosko ![]() Sznurki przepal po nakręceniu grzałki i dokręceniu do biegunów. Na wszystkich batkach (kingowych 650, 1000 i body 3000) dokręciłem bez problemu z coverem. Grzałka 2,3 oma, niektóre batki 2 letnie i wszystko działa. Jedyny minusik - to ciężar |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
dodam tylko od siebie, że jak Wam się skończy sznurek z zestawu, to idealnie nadaje się do tego ten od Ogrodnika, 0,6mm sprzedawany na metry |
| Użytkownicy, którzy podziękowali Thaniell za tego posta: | ||
eser (21-09-2011) | ||
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Ja od siebie jeszcze dodam, że bardzo fajnie toto działa w wersji z wkładem a'la tank (z zatyczką z softtipa i sznurkiem z tanka w rolach głównych). Ogólnie - po co A2? Po wygodę Koniec z przepalaniem i kąpielami. Koniec z chińską dokładnością doboru grzałki. Po prostu wapujemy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Test cd ![]() Rano zauwazylem lekki wyciek na gwincie miedzy glowica z grzalka a tylejka na wklad, dokrecilem jeszcze raz, narazie sucho, zobaczymy. Nie napisalem zbyt wiele o wykonczeniu atomka. Troszke sie obawialem domowej produkcji , powiem krotko: jest super . Wpolerowany, dobrze dopasowane elementy, gwinty jak ta lala .Powtorze za @eser'em: tylko ten ciezar, ale mozna sie przyzwyczaic. Dokrapiam roznych smakow na raz, nowe doznania i chyba znow trza zejsc z moca bo kopie.... Pozdrawiam |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Fakt, że gwinty są bardzo dobrze spasowane, wszystko lekko i pewnie chodzi - ale nie obraziłbym się wcale, gdyby gwint między głowicą a tuleją był ciut dłuższy...
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
| T-fantik, cieszę się, że dotarło, bo zawsze mam pewne wątpliwości wysyłając coś pocztą za granicę. ![]() Pozdrawiam, sz3kla. |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| atomizer mod, mod, test |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
LinkBacks (?)
Linki zwrotne tego tematu: http://forum.e-palarnia.com/domowa-produkcja/4164-atomizer-a2-by-sz3kla-test.html | ||||
| Dodane przez | For | Type | Data | |
| atomizer A2 - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 17-12-2011 08:49 | |