| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Witam, zakładam nowy temat z moim pomysłem na moda baterii. Do zrobienia moda użyłem latarki na jednego paluszka (latarkę kupiłem w Chińczyku za 5 zł). Do tego zestawu dodałem głowicę ego510 z elektroniką. Czekam też na zamówiony akumulatorek 14500. A teraz do rzeczy: Najtrudniejszy element to umocowanie głowicy w latarce. Pomógł mi znajomy tokarz, który wykorzystał łebek śruby z okrągłym łepkiem. Zmniejszył średnicę, wywiercił otwór o średnicy 13.4mmm. Głowica ma średnicę 13,5mm. Osadzona została ciasno w otworze. Teraz pozostało jedynie przylutować przewody i czekać na akumulator. Poniżej fotki, jak to wygląda: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Gratulacje. Z "niczego coś" ![]() Czekam na rozój sytuacji, i na kolejne fotki prawdziwym aparatem |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
jak zadziała finalny produkt to i fotki będą bardzie dopracowane
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Moje gratulacje Bardzo fajny modzik, na prawdę jakiś filmik jeszcze by się przydał, żeby pokazać jak to działa Taki mały, a przysłania ekran cały ![]() Czekamy na dalsze foty i nie tylko |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Małe, zgrabne i ładnie się prezentuje, a na jakich ogniwach śmiga??
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
zapalenie i wyłączenie tej latareczki polega na przekręceniu gwintu obudowy. Ta latarka nie posiada żadnych włączników. Tak więc wyłączenie baterii polega na odkręceniu gwintu
|
| Użytkownicy, którzy podziękowali domekrap za tego posta: | ||
kaźmirz (08-04-2012) | ||
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| diy, dyskusja, dyskusje, latarka, mod |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |