|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Witam Dzisiaj chciałem wam pokazać coś, co przyszło do mnie wczoraj, dzięki uprzejmości kolegi sator75. Z resztą nie tylko do mnie mam nadzieję, że reszta kolegów również się pochwali Mowa oczywiście o Golden Mod. Mod wykonany w całości z mosiądzu, na akumulatory w moim przypadku 14500 ( opcjonalnie 14500 - 14650 ), oraz z gwintem 510 schowanym i regulowanym pinem "+". W body z jednej strony wykonane są trzy otwory, aby akumulator miał lepsze chłodzenie, zaś po przeciwległej stronie na wysokości pinu, umieszczony został jeden otwór, służący do przepływu powietrza podczas zaciągania.Do moda dołączona jest osłona na kartomizer/clearomizer, oraz osłonka z wizjerem, na baniaczek typu liquinator. Golden Mod ma przycisk umieszczony na spodzie ( dupce ) i jest on zabezpieczony obrotowym pierścieniem, który chroni przed przypadkowym włączeniem zasilania. Osłonka kartomizera/clearomizera, jest nakręcana bezpośrednio na gwint adaptora 510/eGo.Poniżej przedstawiam fotki Golden Moda ( fotograf, ze mnie kiepski, ale mam nadzieję, że choć trochę oddam piękno tego moda )![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Thaniell ; 26-02-2012 o 12:43 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Witam Modzik ladny, ale jaki "zloty" atomek do niego dokrecisz? Z tego co wiem, nie produkuje sie atomkow czy innych czesci grzewczo-liquido-mieszczocych z brazu, z uwagi na jego przypuszczalną niepozadana reakcje z liqudem. ![]() ...sie mi poplatalo, a o mosiadz w sumie chodzi , to tak jak sie pisze i czyta 2 fora na raz, o tematyce jakże roznej ...
Ostatnio edytowane przez T-fantik ; 17-02-2012 o 20:40 Powód: Przeredagowano dla spójności wątku. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pewnie żaden, bo nie palę atomizerów na razie, jadę na baniaku i po to mam taką zajefajną osłonkę poza tym to tylko kolor, atomizer do LEO też jest w takim kolorze, coś się dobierze w razie W ![]() Cytat:
Wszystko się zgadza, ale jak napisałem chodzi o kolor, a nie o materiał poza tym to nie brąz tylko mosiądz ale zasada jest taka sama.
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Potwierdzam, modzik faktycznie przepiękny ( zdjęcia nie oddają jego rzeczywistego uroku). Żeby nie było tak słodko to dodam, że w moim przypadku nakręcenie covera na gwint adaptora 510/Ego graniczy z cudem, zwalony skok gwintu ? Jak to wygląda u Was ?
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Potwierdzam spostrzezenue Plumpiego. Co ciekawsze, cover pasuje gwintowo do baterii eGo. Do adaptera nie. Mam 4 adapterki, do rzadnego nie pasuje. Jeszcze ciekawsze jest to, ze oryginalne covery tez nie pasuja. Na 4 posiadane, jeden daje sie nakrecic. Rece i cycki opadaja. Miszczostwo chinszczyzny w najlepszym wydaniu. Poradzilem spbue jednak inaczej z zamocowaniem coverka. Mianowicie, bierzemy "kondonik" silikonowy ktorym sa zaslepiane kartomki. Obcinamy dekielek, aby uzyskac rurke. Nastepnie nakladamy ta rurke na kartomize/atomizer na to zakladamy coverek, i podciagamy go do odpowiedniej wysokosci, tak aby scisle przylegal do glowicy body Goldiego. I .... juz, gotowe ![]() reed - TapaiPhonicznie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Hehehe dobry myk reed u mnie jest to samo, na trzy adaptory, jeden z Peleon, i dwa z DPV9, żaden się nie wkręca w osłonę |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Polak potrafi ![]() Kurna, te adaptery, to porazka. Mam od Peleona/Provape/e-dyma i z HG. PORAZKA. Zawsze trzeba kombinowac ![]() reed - TapaiPhonicznie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
To teraz kolejna ciekawostka na krótkim coverze jest tak jak pisałem, czyli adapter się nie wkręca, ale długi cover, który przyszedł do mnie niedawno, tej skłonności już nie ma wkręca się idealnie na adaptor. Jaki z tego wniosek ? |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| dyskusje, golden mod, mod, video, video-recenzja |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |