Cytat:
Napisał Thaniell No cóż, piękna robota senio, z resztą jak zwykle. No i wreszcie jakaś normalna średnica na mesh, 2.5mm wydaje się być optymalne, niestety w moim genisis, otwór na mesh jest zdecydowanie za mały i trzeba się trochę nakombinować, aby upchać tam siatkę. W mojej wersji otwór powietrzny jest w osłonie, ale nie ma problemu z wyciekiem liquidu. Zaciąg powietrza od dołu, mógłbyś pstryknąć fotkę jak to wygląda ? |
Tak mesh powinien mieć taką średnicę (opinie użytkowników) , bo inaczej jak napisałeś są problemy z transportem. Musi się liquid przebić przez prawie centymetrowy kap, a do tego musi być otwór. Ja dodatkowo nawinąłem cienki rulonik i mam 1,7mm w środku otwór do transportu. Nie ma problemów i napełnia na żądanie za każdym razem.
Co do kanału jest na 4 focie. Kanał powietrzny jest od dołu do góry i wychodzi obok grzałki na podstawie plusa. Obracany o 360 stopni. Więcej fotek nie zrobię bo jest zalany i wapuję go, a rozbierać nie będę. Co jeszcze to jest płynna regulacja przepływu powietrza od 0 do 1,3mm. Też to było problemem tego moda.
Cytat:
Napisał Thaniell Ps. Na trzeciej fotce wygląda jak butla dla bobasa  |
Dokładnie -smoczek i tak miało być