| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| DPV9 Dostawca www.dpv9.pl |
![]() |
| | LinkBack (1) | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Witam Zakupiłem 1,5 tygodnia temu na Dpv9 dwie baterie manualne(typ 801,901 na kabelku+kartomizery+przejściówki)Przed złożeniem zamówienia,obsługa działa wzorcowo,każdy e-mail z odpowiedzią zwrotną.Zamówiony sprzęt otrzymałem bardzo szybko i to zaliczam na plus. Wraz z zakupionymi przedmiotami nie otrzymałem jednak paragonu sprzedaży. Temat pozostałby może nietknięty,gdyby nie to,że bateria manualna,którą otrzymałem,charakteryzuje się bardzo krótkim czasem działania. Bateria po kilkunastu ładowaniach nie wytrzymuje nawet 1/3 tego czasu,ile mogę palić na baterii Age`a(pojemność 280mah).Domyślam się,że akumulator jest po prostu niesprawny.Wysłałem bezpośrednio ze strony dpv9 e-mail do sprzedawcy z opisem problemu,lecz niestety pozostał on zignorowany(brak odzewu ze strony "sklepu") Jeżeli nie odpowiadacie Państwo prywatnym kanałem e-mailowym,to może tutaj ktoś będzie w stanie rozwiązać mój problem? Pozdrawiam |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
| Cytat:
Mialem u nich drobna reklamacje - zalatwili szybko i wzorowo. Manualne, z tego co sie orientuje, sa slabsze od automatycznyc, jesli chodzi o efektywnosc wykorzystania pojemnosci. Mam i manualna i automatyczna 380 -e i 380 automatyczna ma zblizone parametry do Collins Age, a Manualna jest troche slabsza. Sadze, ze przy 280-ach roznica jest widoczniejsza.
__________________ Ostatni analog 09-02-2010 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytat:
Nie chcę,aby moja wypowiedź została uznana jako "akt czepialstwa". Jednak przed zakupem,wysłałem kilka e-maili z pytaniami i na każdy otrzymałem wyczerpującą odpowiedź w bardzo szybkim czasie Brak paragonu sprzedaży był dopełnieniem... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Troszkę sprzętu już kupiłem w DPV9 i jak do tej pory - bardzo szybko i bezproblemowo. Ostatnio miałem sytuację wymagającą wymiany - załatwione "od ręki", w zasadzie przez telefon - sprzęt dosłany i po sprawie. Teraz zamawiałem sticka i zapomniano o bateryjce - napisałem maila - szybka odpowiedź, potwierdzenie informacji o pomyłce i szybka wysyłka brakującej części + gratis do tego. Zawsze z przesyłką był paragon. Może spróbuj skontaktować się z obsługą telefonicznie. Nie wziąłbym tego za "olewactwo" - mam same pozytywne doświadczenia z tym sklepem zarówno przed, jak i po dokonaniu zamówienia. Może jakiś pechowaty przypadek... może weekend, może wiosna - każdemu noga może się powinąć - ważne, żeby wyjść z tego z twarzą - przypuszczam, że załatwisz sprawę bezproblemowo. Na prawdę - moim zdaniem - ten sklep ma bardzo dobre podejście do klienta i wydaje mi się, że mogę tak powiedzieć, bo sporo rzeczy kupuję przez internet i niektóre, niby duże i czasem mające się za "renomowane" sklepy mają klienta w nosie, jeżeli coś jest nie tak z zamówieniem, wysyłką lub reklamacją. W DPV9 jak do tej pory - zero problemów - szybki kontakt (telefoniczny i mailowy) - szybka wysyłka, szybkie załatwienie problemowych spraw - ze swojej strony polecam ten sklep (nie jestem z nim związany, ani go nie reklamuję, po prostu myślę, że warto docenić solidnie wykonywaną pracę).
__________________ Przestałem palić e-papierosy po roku ich używania - w styczniu 2011 roku - jak dla mnie były doskonałym sposobem na całkowite rzucenie palenia! Ostatnio edytowane przez tomaxg ; 22-03-2010 o 07:28 |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Napisz PW na jednym czy obu forach - tez tak wyjasnialem z kims innym problemy, akurat tam z opozniona realizacja zamowienia.
__________________ Ostatni analog 09-02-2010 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Dziękuje Panowie za informacje. W takim razie poczekam na odpowiedź sprzedawcy i myślę,że wtedy temat będzie mógł zakończyć się pozytywnie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Czekać, nie czekać - spróbuj zadzwonić, może napisz jeszcze raz (może poprzednia wiadomość gdzieś przepadła w czeluściach sieci) - powodzenia życzę.
__________________ Przestałem palić e-papierosy po roku ich używania - w styczniu 2011 roku - jak dla mnie były doskonałym sposobem na całkowite rzucenie palenia! |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Dawno nie zaglądałem na te forum , przebywam co dzień na tym drugim zielonym .. To prawda ,że mamy jedną skrzynkę mailową i mogło się zdarzyć ,że jakiś mail zginą w gąszczu tych wszystkich Jeśli nadal ten problem istnieje z bateriami proszę napisać jeszcze raz względnie zadzwonić a sprawę załatwimy jak większość bezproblemowo .. Powołać się tylko wystarczy na nr.zamówienia ..
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| 801, 901, age, bateria, baterie, collins age, dpv9, ego, forum, kartomizery, problem, sprzedawcy |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
LinkBacks (?)
Linki zwrotne tego tematu: http://forum.e-palarnia.com/dpv9/1295-jak-to-jest-z-obs-ug-po-sprzeda-y.html | ||||
| Dodane przez | For | Type | Data | |
| e-ni.pl | This thread | Refback | 22-03-2010 06:27 | |