| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| DPV9 Dostawca www.dpv9.pl |
![]() |
| | LinkBack (1) | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
W tej chwili Indulgence nie jest dostępny w sklepie dpv9 - mieliśmy pierwszą dostawę pilotażową i bardzo szybko się rozeszła teraz czas poczekać na wrażenie i oceny - następna już w drodze spodziewać się jej można za dwa tygodnie , pewnie już z atomizerami HV i akumulatorkami 16340 3V .. połączone dwa razem dadzą te oczekiwane 6V |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Hejka ![]() Dzisiaj dostałem paczuszkę z Indulgence od DPV9 Sam Indulgence - rewelka, normalnie brak mi odpowiednich słów.Załatwianie i podejście do klienta na najwyższym poziomie ! Szybkość realizacji jakiej można sobie życzyć no i chyba to co każdy lubi najbardziej - gratisy Dużo, dużo i rewelacyjne.Normalnie polecam wszystkim i sprzęt i sklep. Dzięki i pozdrawiam |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
scob - następnym razem jak będziesz coś zamawiał to zwróć się do mnie bezpośrednio a nie robisz to tak ,że ja o niczym nie wiem nie masz farta - wynagrodzę Ci tego pecha już się nie złość więcej ... dostaniesz nowe ( podobne do tych pierwszych ) kapturki i coś jeszcze jako niespodziankę Jesteś dobry klient - pamiętaj ...
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Oto garść uwag i spostrzeżeń dotyczących użytkowania Indulgence duży kubek z bateriami 3.2V i atomizerem HV-EM8 PEN. 1.Szybko wyczerpujące się baterie - max 2 godziny umiarkowanego "pykania" - podczas gdy bateria 3.7V w małym kubku starcza mi na prawie cały dzień. Po sprawdzeniu miernikiem jedna z baterii jest całkowicie wyczerpana, a druga wykazuje około 3V napięcia - oczywiście atomizer przestaje działać. Wkładam baterie do dużego kubka szeregowo -+:-+ To nie wina baterii - dostałem nową w ramach reklamacji, i to samo. 2.Doświadczenie z użytkowania atomizera HV-EM8 PEN. - pierwsze pociągnięcie OK, drugie i następne - coraz gorzej - atomek nagrzewa się że aż parzy, mało dymu.Muszę odstawić na min. 30 sek - i jak wyżej. Przytrzymuję przycisk manualny na około 6 do 10 sek.(3 do 5 pociągnięć) - tak samo jak przy małym kubku i atomku PEN 801. Reasumując - użytkuję INDU już od 3 miesięcy,wypróbowałem różne atomizery i polecam te najtańsze do PEN 801 w pakiecie 3 szt. za 60zł. (i bateria 3.7V do małego kubka) Chciałbym poznać opinie innych użytkowników, a sam chętnie podzielę się moim doświadczeniem z E-palenia - to już 7 miesiąc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Ja tam na Indu nie narzekam, obojętne z czym bym używał, to jest super. Tylko zdziwiłeś mnie z tą baterią - moja (ta niebieska, duża) padła po 2 dniach, tzn. przestała działać a w ładowarce niby była cały czas naładowana. To można było ją reklamować ? :/ HV nie miałem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
jeśli kupione w DPV9 to nie ma takiej opcji. info ze strony : ładowarka i akumulatorki nie podlegają gwarancji gdyż nie są produktami East Mall .. są dodatkiem umożliwiającym korzystanie z zestawu .. i to tyle w temacie |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| 108, 801, atomizer, bateria, baterie, cały, dpv9, e-palenie, e-papieros, ego, elektroniczny, indu, liquidu, nomad, opinie, papieros, pen, sklep, smak, trendy, trendy 108, ustnik, zestaw, ładowarka |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
LinkBacks (?)
Linki zwrotne tego tematu: http://forum.e-palarnia.com/dpv9/845-zestaw-startowy-indulgence-z-atomizerem-typu-pen.html | ||||
| Dodane przez | For | Type | Data | |
| Video-Test Indulgence - test - E-Palarnia - Wszystko o Elektronicznych Papierosach - Tematyczne forum o e-paleniu i e-papierosach | This thread | Refback | 25-03-2012 21:05 | |