| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Używam 'pochodnych' 901-ki prawie od początku swojej przygody z e-p. Mam inne - rózne peny (w tym stika), 510kę, trendziaki wszelakie, fajkę - ale moim faworytem pozostaje '901'. Zastanawiam się, dlaczego 510-ka takwyparła 901? czy ilość dymu ma tak ogromne znaczenie, że wszyscy na hurra radzą nowym: kupuj 510 - bo jest super..? Ja co prawda mam jedynie jedną kompletną 510, dodatkowy atomek i przejściówki pozwalające podłaczyć inne batki - więc może nie do końca go poznałem, ale zs swojego doświadczenia napiszę: nic nie przebija 901 w kategorii smak+kop. Nawet nędznie małe bateryjki klonów 901 starczają na dużo dłużej, niż z 510-ki.. Mimo, że dzisiejsze 901-ny różnią się między sobą - czasem znacznie, to mają jedną wspólną cechę: przyzwoicie dymiąc - dają świetnego kopa i ładnie oddają smak płynu. Mimo większej ilości - i czasem gęstości - dymu - 510 nie daje mi powyższego.. Jakie są Wasze odczucia? Dlaczego używacie 901-pochodnych? albo dlaczego ich nie używacie? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
U mnie ostatnio 901 odżywa renesans na bateriach od Age. To był mój drugi fajek, dość fatalnie zaczęła się z nim przygoda (wadliwy atomizer), ale potem było super aż nie trafiłem w wygraną 155ki ![]() 910 ma swoje plusy i minusy.. Duży gęsty smaczny dym kosztem ilości liquid zużywanego.. Dobry fajek jako zapasowy lub jako pierwszy przy nauce e-palenia, uczy cierpliwości i obsługi |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Jestem sympatykiem legendarnego DSE901, miałem ich kilka i bardzo długo je eksploatowałem, atomizer od DSE 901 ma wiele zalet, jest tani i można sobie regulować intensywność dymienia i opór przy zaciąganiu, odpowiednio przysłaniając otworek wlotu powietrza z boku. Ten atomizer, jeszcze długo może cieszyć się powodzeniem, ze względu na niską cenę i możliwość zastosowania go w Indulgence.
__________________ Niebiański Czajniczek patron e palaczy, niech Jego Moc zawsze będzie z nami.
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
ooo, TAK! moje atomki rozwijały skrzydła już wcześniej - po dopowiednim ich 'opanowaniu'.. Po dopasowaniu watki/liquidu/techniki palenia - na Indu przerastają o głowę to, co dotąd zapewniały
__________________ |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| 510, 901, age, atomek, atomizer, dse, dse 901, dse901, dym, ego, indu, kop, liquid, liquidu, pierwszy, smak |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |