| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Avangarde Cigarette Witam serdecznie ![]() Mój pierwszy post na Forum. Nie znalazłem na wyszukiwarce e-palarnia.pl żadnych info na temat marki Avangarde Cigarette. Zastanawiam się mianowicie nad zakupem e-papierosa, czytam opinie o DSE 901, Joe'ach i generalnie tej jednej marki Avangarde nie znalazłem, a dystrybutor w cenie 199pln oferuje 2x e-papieros (biały lub czarny!), zbliżony do Joa 510, z łądowarką przenośną w zestawie, więcej o produkcie: 2 x E PAPIEROS i PRZENOŚNA ŁADOWARKA NOWOSC*W-WA (911069816) - Aukcje internetowe Allegro Proszę o pomoc, opinie na jego temat, a nawet zestawienie z DSE910 i Joe 510 jeśli ktoś ma owe porównanie. pozdrawiam! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Również prosił bym o jakieś opinie na temat e-papierosów tej firmy ponieważ noszę się z zamiarem kupna.
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Myślę, że różnice będą znaczne bo oba wymienione przez Ciebie typy Joye 510 i dse 901 maja atomizery typu zamkniętego. Na załączonych do allegro fotkach sądzę (po pustych pomarańczowych wkładach), że ten atomizer będzie typu otwartego. W moim odczuciu to bardziej delikatna konstrukcja.
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Ja mam coś takiego: ![]() Fajny papierosek, dla kobiety, która paliła maksymalnie dwa analogi dziennie. Dla mnie to taka fajna, kolejne zabawka. Atomizer jest oczywiście otwarty. Jak ja go wezmę do ręki, to batka styka mi max na 15 minut ![]() Smak liquidu oddaje dobrze. Nie ma on nic wspólnego z joye 510, którego bardzo lubię. DSE 901 ma również duże grono swoich zwolenników, i mam nadzieję, że niedługo do nich dołączę. Oba z powyższych są dobre. Ostatnio edytowane przez tomba ; 22-02-2010 o 14:30 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Ja mam zamiar kupić ten model ponieważ w moim mieście jest dystrybutor i w razie reklamacji łatwiej i szybciej się "dogadać" niż ze sprzedającymi na allegro. Co sądzicie o tym e-papierosie?: HIT! ZESTAW E PAPIEROS NAJNOWSZY MODEL! WBUD.ŁAD! (931412338) - Aukcje internetowe Allegro |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
To jest klon 510. Może okazać się fajny. Sprawdź jaką mają długą gwarancję i napisz po ile go sprzedają. PS. Tylko nie wierzcie w te ilości machów. Zarówno batki jak i kartridży. "wkład jest tak pojemny, że pozwala na wykonanie aż 350 zwykłych pociągnięć" - koń by się uśmiał Oni chyba kpią z nas. Dla tego nigdy nie kupiłbym od takiego sprzedawcy. Jest pełno sprawdzonych sklepów internetowych, w których sprzedawcy wiedzą co sprzedają. Ostatnio edytowane przez tomba ; 22-02-2010 o 16:27 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
W moim mieście w sklepie za ten model chcą 260 złotych. Gwarancja trzy miesiące. Boje się żeby nie trafić na jakiś badziew bo ogólnie jestem zniesmaczony po moim pierwszym e-papierosie z niższej półki (w cenie do 100 zł). i dlatego proszę o pomoc w doradzeniu. A czy sklepy internetowe bez problemu realizują reklamację czy są jakieś problemy? Znacie jakieś porządne sklepy internetowe bo po wpisaniu w google wyskakuje tego masa. Pozdrawiam.
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
A po co szukasz w googlach ? Na forum masz mało ? Subfora dostawców - E-Palarnia - Tematyczne forum o e-paleniu i elektronicznych papierosach //judge: o i tutaj Lista Producentów i Dostawców Ostatnio edytowane przez judge ; 22-02-2010 o 18:08 Powód: dodanie :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Witam po raz kolejny. zdecydowałem się na zakup modelu AVANGARDE CIGARETTE MaxPackage3.Jestem mile zaskoczony i bardzo zadowolony z tego papierosa.Do zestawu dokupiłem liquid dedykowany do tego modelu o smaku Marlboro. Daje naprawdę ostro w płuco. Analogów paliłem około 1,5 paczki dziennie i po zaciągnięciu MaxPackage2 potrafi mnie przydusić. Dymu też sporo. Ogólnie polecam ten model. Pozdrawiam. Ostatnio edytowane przez niuniek24w ; 24-02-2010 o 17:42 |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
| Trochę kitu Ci nakładli o tym liquidzie dedykowanym do modelu ![]() Każdy dobry możesz inhalować, byleby Ci tylko smakował. E-p nie zepsuje się od zmiany liquidu. Ostatnio edytowane przez tomba ; 24-02-2010 o 19:01 |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| avangarde |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |