|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Witam A ja znalazlem cos takiego YouTube - LiquidXpress LR 306 Atomizers ...clear drip tips... gdzie to dostac w Polska? Ostatnio edytowane przez Thaniell ; 20-04-2011 o 11:37 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Mi to wygląda na domową produkcję, a to coś nałożonego na atomizer bardzo przypomina kartridż z tankomizera.Trzeba by się temu bliżej przyjrzeć ![]() Pogrzebałem i okazuje się, że jest to rodzaj dripa, ale na jakiej zasadzie działa ? nie wiem ![]() ![]() ![]() ![]() Trzeba jeszcze trochę powęszyć Ostatnio edytowane przez Thaniell ; 20-04-2011 o 07:42 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytat:
Tyle, że przezroczysty jest.
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
no nie do końca, bo jak widać na powyższym filmiku, w tym czymś jest liquid |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Witam Moim skromnym zdaniem to zwykly/niezwykly drip tyle ze widac jaki i ile dokropilo sie liquidu.Moze ktos chetny zeby sprawdzic, korci mnie by kupic Drip Tips, skoro tak zachwalacie 306-ke ![]() Pozdrawiam |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
No bo naprawdę pięknie śmiga.A co do tego Dripa to jest całkiem możliwe, tylko skoro kobitka ma na filmiki prawie cały wkład liquidu to jak ona pali nie popijając przy tym liquidu ? no ale jak widać można i tak.
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Jedna z 306 zaczęła w końcu śmierdzieć - cokolwiek bym nie zrobił, śmierdziała. Więc usunąłem most, wyczyściłem dokładnie z resztek kłaczków, które okazały się być już doszczętnie spalone i - rewelacja dymi jak na początku i kopie jeszcze mocniej ![]() Przy okazji przeróbki następnej sztuki pokażę, co i jak |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Witam Wlasnie zmontowalem superhiperextra-mod na 306lr , Waszego pomyslu i musze rozcienczac moje 6mg bo juz mam niezle haluny![]() Moze to piwo z poziomka tak daje po gardle? i w sumie nawet smakuje jak drink... |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| 306, 510, atomizer |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |