| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| e-dym Dostawca www.e-dym.pl |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Witam ![]() Zakładam wątek, w którym będę informował o nowych produktach na sklepie e-dym.pl. Można również zadawać pytania o dostępność itp. Od jutra w sprzedaży najnowsza dostawa z Royal Smokers, czyli C-E3, Smokymizery i Giantomizery v2. Również, od jutra , dostępne będą Dual Coil 5ml i 2,5ml. Cały czas w sprzedaży DC 3,5ml oraz 1,6ml |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
super Echo też się pojawią? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
witam mojego ulubionego sprzedawcę i od razu mam pytanie kiedy będą echo i batki z lcd bo na stronce ich nie widzę?
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak, ale dopiero za ok. 10dni Będzie również nowość Echo Duail Coil Hangsen - The leading electronic cigarette and E-liquid manufacturer. ECHO-E DUAL COIL CARTOMIZER |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
jakoś wytrzymam ![]() Echo duali chętnie spróbuję (też będą za 10 dni?) tylko mam pytanie czy wyglądają tak samo jak Echo? i czy będą do nich pasować te same driptipy? Ostatnio edytowane przez marcinl ; 22-09-2011 o 13:39 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytat:
![]() Echo jak wyżej Batki z lcd- jakoś nie jestem ich zwolennikiem, tak samo jak tych trójstopniowych. Mieliśmy je na testach...i na razie się wstrzymuję z zakupem większej ilości ------ dodane o 14:41 --- wcześniejszy post dodany o 14:38 ----- Cytat:
Zapytam się osoby, która testuje i dopiszę |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
jeśli są takie same (kształt obudowy, średnice) to 801 http://forum.e-palarnia.com/opinie-t...artomizer.html (ECHO Kartomizer) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
W takim razie skorzystam z okazji i zapytam, kiedy będzie u Was Lavatube ? Ostatnio edytowane przez Thaniell ; 22-09-2011 o 18:26 Powód: rzeczywiście, to nie powitalnia :) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
a ja mam pytanie z innej beczki czy jeżeli będzie jakiś ''gorący towar'' to istnieje możliwość o wcześniejszym zawiadomieniu o niewielkiej jego dostępności?
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| W pierwszych dniach października. Tylko 10 zestawów , w e-(za)dymowej cenie ![]() ------ dodane o 10:03 --- wcześniejszy post dodany o 10:02 ----- Tak, na bieżąco będę informował |
![]() |
| Bookmarks |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |