| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| E-palenie w miejscach publicznych reakcje otoczenia na e-palenie w miejscach gdzie istnieje zakaz palenia i nie tylko |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
potwierdzam wypowiedź przedmówcy. Często latam tanimi liniami, różnych firm i tam obsługa samolotów sprzedaje jednorazowe e-p, a jeśli chodzi o płyny, to przepisy wyraźnie mówią, że butelka nie może zawierać wiecej niż 100ml płynu a jakiego to już nieważne. Sama często przewoziłam po kilka buteleczek ważne żeby były zamkniete i w tych specjalnych torebkach. Chętnie sprzedam zloto żeby zobaczyć minę kogoś w pociągu, kto nie zna e-p. // judge : usunięty spam link Ostatnio edytowane przez judge ; 04-01-2011 o 14:56 Powód: usunięty spam link |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Witam Z tego co wiem Ryanair sprzedaje jednorazowe e-papierosy ale podobno lipa straszna a napewno nie przekonaly one do e-palenia znajomych "iryszow". Co do lotnisk np w Cork, podpalalalem sobie swojego eGo'na i nikt z obslogi lotniska nie zwracal uwagi. Najlepsza byla mina taksowkarza przed lotniskiem, takiej rozplaszczonej facjaty na szybie dawno nie widzialem , popalalem 808d z niebiska dioda , a o to wlasnie mi chodzilo.W Katowicach na odlot czekal gosc z potezna faja w zebach i kopcil niemilosiernie i nikt sie nie przyczepil ale wytykali go paluchami. Best of the best-dla mnie narazie to mina kolegi kiedy zapalilem i puscilem chmure jak mgla nad Londynem u niego w samochodzie. Chcial otwierac okna bo oczu juz wiecej nie mogl, mowie- zamykaj bo wieje. A on na to- jak moja poczuje to mnie za%$#@. A ty cos czujesz?- pytam z . Nnnie- .No wlasnie. I jedziemy dalej. Ostatnio edytowane przez T-fantik ; 30-04-2011 o 16:05 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
A ja miałem wczoraj pierwszy przypadek, kiedy kierowca autobusu miejskiego głośno wyraził swoje zdanie nt. mojego kurzenia (co najciekawsze puszczałem dymka pod siebie - prawie niewidoczne) zapalił oświetlenie, zwolnił i głośno z kabiny "Pan się nie za swobodnie czuje?" Przed wyjściem z autobusu podszedłem, powiedziałem że to e-papieros.. on mi na to "wiem, ale ustawa.. itd" to ja mu na to że ustawa mówi o PALENIU TYTONIU, a w e-papierosie nie ma czegoś takiego jak tytoń... no to on mi na to "ALE ZAPACH TYTONIU"... więc ja mu na to "Tego nawet nie czuć"... oczywiście wiedział lepiej - na odchodne powiedziałem mu, że przydałoby się więcej edukacji w temacie... Wcześniej napomknął że próbował - obstawiam, że mu nie smakowało i wrócił do zwykłych... a teraz go gryzie jak ktoś z e-papierosem się nie rozstaje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Wlasnie przylecialem na urlopik do Naszego Kochanego Kraju, a ze lot dobyl sie z lekkimi turbulencjami to mialem okazje przetestowac e-petka w ekstremalnych warunkach .Z powodu burzy na Katowicami po pierwszym podejsciu do ladowania, wyslano samolot do Krakowa, tam po prawie godzinie zdecydowali (piloci i centrala) ze wracamy do Katowic. Czyli z 2 godz 40 min zrobilo sie prawie piec .![]() Juz w polowie lotu dmuchalem mojego minipena w rekaw, przed ladowaniem w KRK juz dmuchalem swobodnie, a w Krakowie cmilem eGonka z kartkiem. Co sie ludzie nabluzgali: bo transport z lotniska trza bylo dwa razy przekierowac (komorki to az sie gotowaly ), bo toaleta zamknieta (nie ma sie co dziwic bo kawke czy pifko mozna kupic/wypic ), ale co najwazniejsze:!!! JARAC SIE CHCE !!! ![]() A ja spokojnie..., co moge zrobic... pykam i czekam ............LONG LIVE E-CIGARETS............ I nikomu nie przeszkadzalo, a jak ktos zauwazyl to widzialem tylko te spragnione oczka .Pozdrawiam linie WIZzaraz wyladujemy Ostatnio edytowane przez T-fantik ; 18-08-2011 o 00:38 |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| blog, colinss, dse, dse 601, dse 901, e-fajka, e-fajki, e-liquidy, e-palarnia, e-palenie, e-papierosy, ego, fajka, fajki, fda, forum, liquidy, papieros, papierosy, pen, poduszka powietrzna, płyn, sprzedawcy, wkłady, zakaz |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |