| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| E-palenie w miejscach publicznych reakcje otoczenia na e-palenie w miejscach gdzie istnieje zakaz palenia i nie tylko |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Wczoraj w knajpie jak zacząłem, e-palić kelnerka postawiła mi popiołkę, a ja powiedziałem "Nie, nie trzeba". Zobaczyć jej minę - bezcenne, za resztę płaciłem wiadomą kartą |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
hahaha! Dobre sobie! Ja jednak jestem za wcześniejszym zapytaniem, tymbardziej w lokalu, a luksus nie wychodzenia na zewnątrz - samo złoto! W końcu nie każdy właściciel czy też kelner musi wiedzieć czym są e-p i na jakiej zasadzie działają. // judge: usunięty spam reklamowy Ostatnio edytowane przez judge ; 04-01-2011 o 15:12 Powód: usunięty spam reklamowy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dyskusja o przywileju e-palenia w miejscach publicznych, została przeniesiona tu: http://forum.e-palarnia.com/prawo-i-...blicznych.html (Dyskusja o przywileju e-palenia w miejscach publicznych) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytat:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
u nas otworzyli lokal dla e-palaczy tam nie tylko można wapować ale zakupić liquid czy parownik a także naładować baterię
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Mam nieodparte wrażenie że "dolna połowa" Polski jest bardziej uświadomiona, rozwinięta i nastawiona na e-palenie.
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
W Szczecinie nie ma żadnego takiego klubu/pubu/kawiarni/miejsca. Chyba, że ja o czymś nie wiem, a takie coś byłoby całkiem fajne!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
@Agniesha Nie, niestety nie ma. Jest za to Porto Grande, w którym nie robią problemów z tytułu e-palenia nawet większą grupą |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| mamy, moja, papierosy, pierwszy, się, sobie, zakaz |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |