| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| E-palenie w miejscach publicznych reakcje otoczenia na e-palenie w miejscach gdzie istnieje zakaz palenia i nie tylko |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytat:
. chylę czoło nestorze e-palaczy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytat:
bo to Jedi jest i nawet miecz chce kupić |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
tam dywagujecie o dupiemaryny ;-) Ja e-palę w kinie (w teatrze równiez mi się chyba zdarzyło). Jak już muszę, i ssie mocno - zaciągam się dyskretnie, dmucham w podłogę/"w rękaw" - żeby nie przeszkadzać i nie denerwować. Jak ktoś diodę zauważy - pewnie zapyta po seansie - to się kogoś nawróci.. Generalnie - Primum: non przeszkadzere ;-)
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytat:
.Zastanawiam sie jeszcze gdzie zabuchac... W szpitalu juz bylem, ale na sali sie nie odwazylem, przy obcych , jak lezy ktos znajomy to nie ma problemu (wlazlem na chwile do ubikacji.... czad jak w szkole na malej przerwie ).
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
a mnie się zdarzyło w szpitalu na sali (na szczęście jako odwiedzająca), e-palenie wzbudziło taką ciekawość, że jakbym miała przy sobie trzy zestawy to ''poszłyby między ludzi'' . mam nadzieję, że po wyjściu ktoś skorzystał i porzucił analogi na rzecz e-p
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Mnie też się zdarzyło w szpitalu ![]() Współlokatorzy nie mieli nic przeciwko. Ale mina jednej pielęgniarki - bezcenna ![]() Miałem łóżko przy oknie, leżę, pociągam, wchodzi pielęgniarka. W połowie sali staje jak wryta, na dobre 15 sekund, usta otwarte, pełen szok. I w końcu mówi: "A niechże pan sobie chociaż okno otworzy". Marzec AD 2011 |
![]() |
| Bookmarks |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |