| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| E-palenie w miejscach publicznych reakcje otoczenia na e-palenie w miejscach gdzie istnieje zakaz palenia i nie tylko |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Ja to juz chyba przegiolem . Poszedlem na transformery part 3 3D do kina, a ze to byl drugi dzien projekcji i miejscowek nie ma, to troszke wczesniej zajolem dogodne, stereoskopowe miejsca. Po jakis 10 minutch gdy juz oproznilem do polowy litrowy kubel coli i pol kilo tacos uslyszalem za plecami: wyskoczymy na szybką fajke zanim sie zacznie?... Nom.To sie nazywa zdziwko , jak kolesie wracali po 3 minutach a ja puszczam, co prawda niewelkie, ale chmorki pod fotel !Po seansie, juz po za sala w poczekalni, puscilem smoka jak parowoz, ale juz im bylo chyba wszystko jedno i nikt za bardzo nie zwracal na to uwagi. Wiem ze to troche niekulturne , ale za swiecenie komorkami po oczach to bym ....![]() Pozdrawiam |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Mówcie sobie co chcecie, ale akurat e-pet w kinie to dla mnie płachta na byka. Strasznie mnie to irytuje.. :P Bo ja wiem, że wolność itd. ale chyba wolę jak ktoś świeci komórką niż jak mi chmura dymu zasłania obraz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
A ja uważam to za genialne. Co prawda jeszcze nie miałem okazji, ale za to w kilku sklepach udało mi się zapomnieć, jako, że noszę na smyczy-odruchowo siegałem po epetka. Nie mówiąc o bezcennych obserwacjach min analogowych palaczy w knajpce. Tego się nie da opisać, zresztą znacie to...
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
mnie osobiście też mniej przeszkadzałaby chmura z e-p niż np szeleszczenie papierków z cukierków ciastek itp. sama podobnie jak Jacenty jeszcze nie miałam okazji e-dymić w kinie w sklepach i lokalach i owszem. reakcje ogólnie były pozytywne
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Wiedzialem ze posypia sie gromy , jak pisalem, bylo przed seansem, nawet reklam jeszcze nie wyswietlano, a sala nie byla nawet w jednej czwartej pelna i chyba nikt, poza tymi kolesiami nic nie zauwazyl![]() Naprawde, stado guwniarzy z komorami to jest dopiero irytujace |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Ostatnio w tramwaju dziewczyna wyciągnęła lakier i zaczęła malować paznokcie ...
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Zapach?! lakier smierdzi!U nas teraz trabia w radio o paleniu przez dzieciaki w samochodach, to dopiero jazda jak bedzie zakaz palenia w samochodzie .A propos kina, pamietam stare przedwojenne filmy i kleby dymu na sali kinowej .W sumie jak sie cos rozpipcy na ekranie to dymek tylko wzmacnia efekt 3D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
jest zakaz palenia w samochodach służbowych ja to miałabym fajnie 8-16 zakaz, 16.01-7.59 można palić bo mam auto prywatne do użytku służbowego dzięki e-p nie muszę sprawdzać która godzina |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Ja wczoraj po zakupie epetka(2 godziny jarania przy stoisku) wybrałem sie do kina a że nie sprawdzilem to sciagłem kilka buchów na reklamach i stwierdziłem że paląc analogi nie wychodziłem podczas filmu palić to tak tez zrobiłem z e-pem poprostu film sie skonczył i schodząc sciagałem pierwsze buchy |
![]() |
| Bookmarks |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |