| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| E-palenie w miejscach publicznych reakcje otoczenia na e-palenie w miejscach gdzie istnieje zakaz palenia i nie tylko |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
13.01.2012 przy ul. Józefa 2 na krakowskim Kazimierzu zostanie otwarty lokal dla e-palaczy o nazwie Blueberry. będzie można tam do późnych godzin wieczornych skorzystać z typowych usług dla tego typu lokali oraz zakupić liquid czy jakiś parownik do e-p czy naładować baterię, oraz oczywiście spotkać innych e-palaczy, pogadać czy wymienić poglądy. oczywiście obsługa również e-pali ![]() //Quasimodo: przeniesiono z E-palarnia Info
__________________ Ostatnio edytowane przez Quasimodo ; 30-12-2011 o 12:30 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
wow jestem pod wrażeniem |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
ba znamy menago ![]() reszta wiadomości jak prześle mi maila
__________________ Ostatnio edytowane przez velniukas ; 30-12-2011 o 13:54 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Zapowiada się świetnie, jestem tylko ciekaw, jak to będzie wyglądać. Fajnie, że pojawiają się takie inicjatywy. Może uda się rozpropagować e-p ![]() Gdybyś tam kiedyś była, to przekaż im proszę: Jak dołączyć do akcji: ?Miejsce przyjazne dla użytkowników elektronicznych papierosów?? | E-Palarnia oraz Akcja: Miejsce przyjazne dla użytkowników elektronicznych papierosów. | E-Palarnia Oczywiście, wszelkie materiały z w/w akcją zapewnimy Ostatnio edytowane przez Quasimodo ; 30-12-2011 o 12:39 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
załatwi się Blueberry - Bar - Cracow, Poland | Facebook ZAPOWIEDŹ: .................................................. .................. Q poszło
__________________ Ostatnio edytowane przez velniukas ; 30-12-2011 o 12:50 |
| Użytkownicy, którzy podziękowali velniukas za tego posta: | ||
bogdanor (30-12-2011) | ||
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
No nieźle się zapowiada Nie znam takich miejsc w Krakowie i myślę, że może to być ciekawy pomysł. Rozumiem, że to będzie bardziej knajpa? a akcesoria do e-p tylko czasem będą czy jak to ma wyglądać? Chodzi mi o taką rzecz, że potrzebuję od czasu do czasu akcesoriów do Cigito Smarta. Wprawdzie mogę je kupić na e-dymku, ale zdarza mi się zapomnieć na czas zrobić zamówienie, więc potrzebuję od czasu do czasu stacjonarnego sklepu/miejsca w którym mógłbym zrobić takie zakupy. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
I to jest wymarzone miejsce na kolejnego Spota |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytat:
Cytat:
__________________ |
|