| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| E-palenie w miejscach publicznych reakcje otoczenia na e-palenie w miejscach gdzie istnieje zakaz palenia i nie tylko |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Witam Ja juz wszedzie laze z e-fajkiem, ale nie staram sie afiszowac tylko przypalam dyskretnie (jak by udajac ze sie zastanawiam ) no chyba ze w sklepie pracuja znajomi (male miasto ok 10 tys mieszkancow), a pracuja prawie wszedzie to mnie demaskuja. ![]() Czasami widze male zamieszanie/zainteresowanie i widze jakby probe zareagowania na palacza ale jak obsluga zauwaza niebieski plomyczek to z reguly mam spokuj. ![]() Pozdrawiam |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
a ja potuptałam dzisiaj do sklepu sieci Jubilat w Krakowie przy ul. Reya i tam o dziwo trzymając w ręce mojego eGOnka spotkałam się z zainteresowaniem Pani sprzedawczyni, po chwili rozmowy okazało się, że ona również jest zęśliwą zsposiadaczkąc e-p, a ponieważ miałyśmy momencik to sobie popaliłyśmy (w sklepie) przy aprobacie pozostałej części obsługi
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Ale to właśnie cecha Jubilata Mój ulubiony sklep A inne sklepy... w ogóle ludzie uciekają z miną jakbym faktycznie palił. Może to też wina mojego Age'a bo wygląda jak analog. Ale nawet jak nie śmierdzi dymem to krzywią się i unikają pary wypuszczanej przeze mnie. Ale ja w sumie staram się nie wapować byle gdzie i cały czas. Nie chcę na razie zmieniać przyzwyczajeń po analogach. Poza tym jak widzę, że nie wypada to nie próbuję na siłę. Można te pare minut przeczekać prawda? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytat:
i niektórych nieco szokuje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
sama sprawdziłam przez ostatnie dwa dni. w Krakowie nie ma problemu z e-paleniem w kalafiorze na Kurdwanowie i w oszołomie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Dzis obszedlem Sfere I i II w Bielsku Bialej i zadnego problemu nie bylo wapowac w zadnym z butikow czy sklepow z ciuchami/butami, Empik, kawiarnie i zoologiczny tez zaliczony .Nikt sie nie czepial i nie pytal, za co wdzieczny jestem bo nie mialem humoru tlumaczyc co cmikam .Ponadto odkrylem stoisko e e-petkami w S II co skrzetnie zameldowalem co pewnie @judge lub @Quasii niedlugo zaktualizuje w spisie stacjonarnych sklepow. ![]() Pozdrawiam |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| cygaro, dym, e-papieros, ego, el cigaro, elektroniczny, epapieros, papieros, problem, słaby, słaby dym, trendy, zakupy, ładowanie |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |