| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| E-palenie w miejscach publicznych reakcje otoczenia na e-palenie w miejscach gdzie istnieje zakaz palenia i nie tylko |
![]() |
| | LinkBack (1) | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Ja mogę e-palić w pracy ile tylko zechcę,ale są zawody gdzie jest to niemożliwe.Wszystko zależy od stanowiska np. moja żona nie może mieć na stanowisku niczego nawet kubka z wodą!!!Poza stanowiskiem pracy,ale w pracy może się napić,czy za e-palić.
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Dziś oficjalnie (byłem lekko skrępowany) zapaliłem w biurze i czekałem na reakcje...Wystarczyło 5sek. awantura bo kupa dymu (ani słowa, że śmierdzi), po około 10sek. zachwyt obecnych w biurze "ale ładnie pachnie". Od dziś robię w biurze jako odświeżacz powietrza hehehehe "Marcin puść dyma aby ładnie pachniało" Zdobytą wiedzę z forum rozpropagowałem w pracy, przekonałem już kilku "nałogów" Idąc rano do pracy, założyłem czyste i pachnące ubrania, po demonstracji mojego nowego EP udałem się dla towarzystwa z resztą "analogów" (hehehe fajnie brzmi) na palarnie - WIĘCEJ TAM NIE PÓJDĘ ! jak paliłem dizle analogowe to tego nie czułem, bluza już nie pachnie przyjemnym płynem do płukania.To jest ciekawe, starczył mi jeden dzień bez analogów a już zmieniło mi się do nich podejście ![]() Mimo, że mam aprobatę na palenie EP w biurze to będę wychodzić (oczywiście nie na palarnie) w pacy są osoby, które długo walczyły z nałogiem i wygrały, sam widok dymu i odruchy jakie wykonuje się przy paleniu (ach te przyjemne pyknięcia, buszki itp ) strasznie je stresują.
__________________ ### Nauczyłem się jednego, nie "ciągnę" byle czego ### Janty eGo / KR 808D-1 / Joye Stick V3 / King M401 / Cigare Elite 150 / TANK 1100 SOLO / Cała masa innych gratów... Wirtualny Hel |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
U mnie jak przechodzą obok biura to kręcą nosem i pytają "ktoś tu ma watę cukrową?" RY4 + Camel , ale na samym początku ludzie się bulwersowali "jak on może palić w biurze,przecież jest zakaz", potem następowała 5 minutowa prezentacja i spokój. Parę osób udało mi się zarazić i nadal zarażam |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
| Cytat:
No i pytanie o szkodliwość "dymu", jak powiedziałem, że to nie dym tylko para jak na dyskotece, to usłyszałem (jak chowałem e-petka), pal, ładnie pachnie |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
PX 69, a może kiedyś dojdziesz do tego, że nie będziesz musiał wcale palić w pracy. Ja tak mam. Jak idę na 8 godzin do klienta, to zapominam o paleniu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Witam wszystkich serdecznie!!! A ja to w pracy mogę e-palić do oporu Do e-petków zaraził mnie pewien tak zwany Administrator <szacun dla niego> i razem sobie w biurze "popalamy". Prezes jest zadowolony i jest jak najbardziej "za" naszym chmurzeniem. Tylko czasem dostanie mi się zjebka za moje hybrydowanie....ale maluteńkie |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Witam wszystkich ![]() Ja dziś miałem przyjemność porozmawiać z klientem, pracującym w jednym z warszawskich biurowców, w którym aby zapalić trzeba wychodzić na zewnątrz (akurat w wypadku tego klienta najpierw 13 pięter w dół). Otóż szefowie jego firmy wprowadzili niewielki dodatek finansowy dla pracowników, którzy zadeklarują niepalenie w godzinach pracy. Jak się okazało, z obserwacji pracodawcy wyszło, że od momentu wstania od biurka, z czekaniem na windę, ubieraniem się, zahaczeniem o kuchnię, wypaleniu "na szybko" dwóch fajek pod wejściem, potem znowu winda, rozbieranie się itp. do powrotu na krzesło jedno wyjście zajmuje prawie 20 minut! Jeśli takich wyjść jest 5-6 w ciągu 8-godzinnego dnia pracy daje to stratę 1/4 dnia... Stąd taki sposób motywowania ![]() Padło pytanie o używanie e-papierosków przy biurku jako alternatywy i odpowiedź była pozytywna - dodatek się jak najbardziej należy Jedyne osoby, które mają zakaz korzystania z e-p przy biurkach to dział obsługi klienta...
__________________ EkoCIG.pl - zapraszam na zakupy (Trendy) |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| 510, 520, atomizer, camel, cały, dioda, dym, e-palenie, e-papierosy, ecopure, ego, joye, joye 510, liquid, m201, mild, papierosy, pierwszy, przepisy, płyn, spotkania, spotkanie, tvp, zakaz, zakaz palenia, śmierdzi |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
LinkBacks (?)
Linki zwrotne tego tematu: http://forum.e-palarnia.com/e-palenie-w-miejscach-publicznych/731-e-palenie-w-pracy.html | ||||
| Dodane przez | For | Type | Data | |
| Google INTERIA.PL - szukaj: Liquid ECOpure RICH | This thread | Refback | 22-02-2010 01:26 | |