| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| efajki24 Sprzedawca www.efajki24.pl |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Witam witam, Bez ściemy cena zestawu Volish ego II 299 na 289 zł ![]() dodatkowo dla forumowiczów - 10 PLN to już 20 PLN rabatu. Jeśli jesteś zarejestrowanym forumowiczem ? wyślij do mnie maila z nazwą twojego nick`u z forum a otrzymasz kupon na 10 PLN na zakup swojego nowego zestawu Volish Ego2. Pamiętaj że razem z zestawem otrzymasz gwarancje na zestaw którą możesz zrealizować bezpośrednio u producenta w razie problemów pomożemy. Pamiętaj że nie ma sprzętu który nie ulega awariom dlatego płacisz za jakość nie za ściemę lub inhalatory bez gwarancji. Volish eGO 2 cena 289.00 PLN michal@efajki24.pl Oferta ważna do końca miesiąca. 31-07-2011r. Pozdrawiam Michał |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
To unas w Lesznie są tńsze w sklepie i 1 rok gwarancji Ja mam pytanie jeszcze nie robiłem własnego liidu i chciał bym raz spróbować co bym musiał zakupić aby wykonać liquid 18% w iakich ilościach czego bo jestem ciemny w tej kwestji a chciałbym ograniczyć palenie do minimum Leszek I ile by taki zestaw do zrobienia lqidu by wyszedł w sklepie i gdzie go kupic ? Wiem że musi być roztwór nikotyny ,gliceryna bazy smakowe i nic więcej niewiem podajcie mi składniki i gdzie i poile kupić ? //Thaniell : post został skopiowany do odpowiedniego działu : http://forum.e-palarnia.com/atelier-...ae-bazy-4.html (Gdzie kupować bazy?) i tutaj zostaną udzielone odpowiedzi ![]() ------ dodane o 13:56 --- wcześniejszy post dodany o 12:35 ----- Nie wim ale mi nikt nie odpisuje a niewiem czy dobzeto robię bo pierwszy raz jestem na takim forum leszek Ostatnio edytowane przez Thaniell ; 13-07-2011 o 11:59 |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
Leszek daj link sam zakupie sobie zestawy z taką gwarancją
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
kto to jest ten lechu..? a tak bajdełej: czy użytkownik - nie pisze się aby przez "Żet"?
__________________ |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Faktycznie literówka |
![]() |
| Bookmarks |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |