| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| efajki24 Sprzedawca www.efajki24.pl |
![]() |
| | LinkBack (1) | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Wiatm Batka, jak wiekszosc innych dostepnych na rynku, atomize-cliromizer czy inny -mizer, jak wiekszosc innych dostepnych na rynku... Czym tu sie podniecac? ![]() Moze, faktycznie ta gwarancja, choc sa inne firmy ktore tez daja 6 m-cy? A co do tego ma VV? Tradycyjna batka eGo, mala zgrabna i DZIALA! a te nowe VV,to nigdy nie wiadomo .Pozdrawiam |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
moze tak mam tego papieroska. jest maly zgrabny ladnie spasowany. pale na nim juz 2 tydzien i poza podlaczeniem do ladowarki wcale nie musze go rozkrecac. moze u tego dostawcy nazwa jest nie trafiona. lecz moim zdaniem jest bardzo fajny
__________________ moj e-papieros: L-Rider |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
eGo tak całkiem, to raczej szybko nie zniknie. Mody z VV są OK, ale nie dla wszystkich. Nie wszyscy chcą używać, mają potrzebę, czy tez wiedzą, że to istnieje, i "z czym to się je" Wielu nadal wystarczają maluszki typu M401 i podobne. Moda modą, a potrzeby "zwykłych ludzi" nie zawsze tak szybko się zmieniają. To tylko my, "zboczeńcy forumowi" częściej sięgamy po nowości i "wynalazki" |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
| Cytat:
Zgadzam się co do nazwy ale dobrze że nie nazwali tego modelu „ego5 „ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
powiem tak mam ten epetek od jakiegos czasu wszystkie inne z mojej kolekcji poszly w kont prosty fajny i wogule ale tez ma swoje wady jedna batka to za malo
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Dostałeś go, to musisz chwalić, cóż poradzić ![]() BTW, co w nim takiego wyjątkowego, że reszta poszła w kont? I jakie to modele są? (te w koncie) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Nie Reed nie musze a moge. Ja w brew pozora nie musze chwalic wszystkiego co dostane. Zreszta to bylo widac w watku o niektorych produktach monacco a co poszlo w kat otoz prosze, chwalony przez wszystkich liquinator, ktory uwazam za porazke, champion, Tank C, i bezmostkowiec. jak chodzi o batki to pol1300 oraz lekko przerobiona bateria monacco. lava jest w tej chwili uzywana sporadycznie jak mi sie laduje e-mod. a czemu uzywam e-mod, bo ergonomiczne bardziej mi pasuje niz reszta, po raz jest male, 2 prawie bezobslugowe, samo napelnianie wkladu jest duzo prostsze od reszty grzalek. Moja opinia jest bardzo dobrze znana, powiedzialem jasno i myslalem ze zrozumiale co o tym petku mysle. Jesli masz z tym problem to juz nie moja sprawa.
![]() |
| Bookmarks |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
LinkBacks (?)
Linki zwrotne tego tematu: http://forum.e-palarnia.com/efajki24/4751-e-mod-carbon-nowy-na-rynku.html | ||||
| Dodane przez | For | Type | Data | |
| E-Palarnia - Wszystko o Elektronicznych Papierosach - Tematyczne forum o e-paleniu i e-papierosach | Post #0 | Refback | 11-02-2012 12:16 | |