| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
| | LinkBack (2) | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Witam Wszystkich ![]() W tym miejscu chciałbym poznać Wasze opinie dlaczego akurat Ego stał się najlepszym sposobem na rzucenie zwykłych papierosów.Co Go rozróżnia z tłumu innych E-papierosów i w czym tkwi fenomen jego sprzedaży ? Jeśli się wszyscy nad tym zastanowimy to na pewno efekt końcowy będzie brzmiał jednogłośnie. A mianowicie że na dzień dzisiejszy Ego jest najlepszą alternatywą jeśli mówimy o fajnym i bezproblemowym e-paleniu, zarówno pod względem kompatybilności jak i wytrzymałości.Po prostu wydaje Mi się, że na dzień dzisiejszy nikt nic innego( czyt. lepszego ) nie wymyślił, innymi słowy jest to coś co każdy w domu mieć powinien. Więc cóż Moi Drodzy, chciałbym w Tym wątku prosić wszystkich użytkowników Ego o opinie, przemyślenia jak również propozycje, co można zmienić lub dodać ( choć wychodzę z założenia, że jak jest dobrze to nie ma co psuć ale... ) by jeszcze lepiej Nam E-palaczom się pracowało z Tym sprzętem, jak również czego nie będę Tutaj ukrywam liczę na fajną dyskusję i ciekawe pomysły Ostatnio edytowane przez Thaniell ; 19-03-2011 o 19:47 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Myślę, że gdyby nie eGOn to bym w końcu zrezygnował z e-p. Po minimalnej pojemności batki pena i problemach z wyłącznikiem i utrzymaniem "w czystości" sticka bylem już naprawdę na dobrej drodze do pożegnania e-palenia. Od chwili zakupu Królowej nigdy nie zostałem bez prądu, co wcale nie jest takie proste gdy nie raz i kilkanaście godzin pracuję bez możliwości doładowania baterii. Dodam jeszcze, że w odróżnieniu od pena, nie zauważam pogorszenia żywotności baterii mimo, że KINGA katuję od września. Kiedy pod koniec roku naszła mnie fanaberia zakupienia sobie jakiegoś drugiego e-papierosa to studiowałem forum długo i dokładnie i... zakupiłem baterię USB do eGOnów No i przejściówkę na 901, bo lubię te atomki LR.
__________________ ![]() Nic mnie nie przekona, bo ja kocham egona! Pomóż, wspomóż, dopomóż, wyjątku czuły Odpędzić tłumne armie reguły Ostatnio edytowane przez WuKwas ; 20-03-2011 o 07:30 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak, ale - nie tylko, bym rzekł nawet, że to jest na drugim miejscu dopiero... Wszystko, co ma mocną baterię, daje kompletnie inne wrażenia z e-palenia, niż najlepszy nawet e-papierosek z małą bateryjką. I dopiero, gdy do tego dołożyć bezawaryjność i kompatybilność z największą ilością sprzętu dziś na rynku - wychodzi produkt, który rzeczywiście na dzień rządzi |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytat:
- stosunek cena/jakość - stosunek gabaryty/pojemność - PWM* *W przypadku Rivy i podobnych - skreślić.
__________________ Od 10-08-2009 Ex: Zefirek, Intellicig EVOlution, M401, Casablanca (c155p, c118p, Dillinger), DSE 901, Y&Q v903, RN4075, Joye 510, KR808D-1, ColinsS Age, eGo-T, 510-T Aktualnie: Joye eGo + CE2 Sola dosis facit venenum |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
ze swojej strony chciałabym dorzucić jescze jedną rewelację zastosowaną w eGO a mianowicie baterię USB pozwalającą korzystać z papierosa nawet przy wyładowanej baterii (brak konieczności rozkręcania do ładowania)
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Ann a taka bateria może działać wyłącznie na kablu? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
nie, palisz na kabelku i od razu ładujesz, odpinasz kabelek, bateria naładowana, dokręcasz dekielek i w drogę ot taki wynalazek, że można palić podczas ładowania, a nie obgryzać paznokcie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
o super sprawa, i tak planowałem kupić 3cią batkę w razie w jak jedna padnie więc to chyba najlepsze rozwiązanie dzięki a można ją też ładować "normalną" ładowarką od "normalnej " strony? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
nie ma sprawy, można jak najbardziej weź joye'a w e-dym za cenę jednej będziesz miał dwie |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| ego |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
LinkBacks (?)
Linki zwrotne tego tematu: http://forum.e-palarnia.com/ego/3429-e-papierosy-w-cieniu-ego.html | ||||
| Dodane przez | For | Type | Data | |
| e papieros ego-w - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 24-04-2012 16:42 | |
| najlepszy epapieros - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 01-02-2012 14:19 | |