| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Evaper link: www.evaper.pl |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Witam wszystkich. Pragniemy skupić się na płynach do e-papierosów, aby były jak najbezpieczniejsze i dawały Państwu jak najwięcej satysfakcji. Nie staramy się imitować smaku tytoniowych (tradycyjnych) papierosów, nasze smaki to smaki e-juice. Jesteśmy małą firmą, oferujemu produkty, które powstały w oparciu o nasze własne doświadczenia. Uruchomiliśmy właśnie nasz pierwszy sklep internetowy z wybranymi akcesoriami do e-papierosów i e-liquidami; zdobywamy kolejne doświadczenia i rozszerzamy obszar działania. Zadowolenie naszych Klientów jest dla nas sprawą najważniejszą, dlatego też dokładamy wszelkich starań, aby zamówienia były realizowane błyskawicznie, a oferowany towar był najwyższej jakości. Staramy się by zakupy w naszym sklepie internetowym były czystą przyjemnością. Nasze liquidy nie posiadają żadnych składników, któe pochodzą z chin. Aby się przekonać jak bardzo się staramy zamów zestaw 3 lub 6 testerów po 5ml. Tylko 6,12 za buteleczkę. Ostatnio edytowane przez Evaper ; 21-02-2012 o 14:58 Powód: za dlugi tytuł |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Witamy na forum. Muszę przyznać, że produkty nie made in China pobudzają wyobraźnię mam pytanko odnośnie liquidów, czy część z nich, nie jest przypadkiem powiązanych z TW ?
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
witam kolejnego sprzedawcę. nic tak nie cieszy jak konkurencja i brak chińszczyzny,zatem powodzenia
__________________ |
| Użytkownicy, którzy podziękowali velniukas za tego posta: | ||
Evaper (21-02-2012) | ||
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Nie sprzedajemy gotowych liquidów innych producentów. Wszystkie liquidy powstają na bazie naszych własnych doświadczeń. Aromaty i dodatki importujemy z USA m.in. Seedman's, Perfumer's Apprentice (PA) Faerie's Finest (FF) i inne. Składniki bazowe (tylko PG i VG z nikotyną) sprowadzamy z Włoch (ale jak to Włosi czasami bywają opieszali); w ostateczności bierzemy z Inawery (Eko baza, Bio baza). Aktualnie polecamy liquidy owocowe. Jeśli chodzi o tytoniowe to czekamy jeszcze na kolejną dostawę z Seedman's, a gotowe liquidy przygotujemy w ok. 2 tyg. Przy zamówieniu 6 testerów (po 5ml) cena za jedną buteleczkę wychodzi tylko 6,10zł. Zapraszamy serdecznie. ------ dodane o 17:34 --- wcześniejszy post dodany o 17:13 ----- Dziękujemy. Będziemy konsekwentni w działaniach. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Brzmi bardzo obiecująco Tylko ta Inawera mi tu nie pasuje Mam nadzieję, że z biegiem czasu, asortyment dotyczący akcesoriów i samych e-papierosków będzie się powiększał ![]() Zatem powodzenia. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Szukamy wciąż nowych dostawców. Inawera to naprawdę ostateczność. Gdyby nie fakt, że nie można importować do Polski bazy z zawartością nikotyny, bo celnicy żądają milionów certyfikatów, jeśli jest coś spoza UE, to już dawno zamawialibyśmy z zaprzyjaźnionej Vapor Renu. Ciekawe tylko jak trafiają do Polski gotowe liquidy z Chin?
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytat:
A dlaczego nie można ? z powodzeniem można u nas kupić, bazy nikotynowe HG |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Czy HG to Hangsen? Jeśli tak, to jak już wspominałem nie chcemy chińszczyzny. Do tej pory mieliśmy z Włoch, a oni nikotynę sprowadzają z Niemiec. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
HG to Heaven-Gifts, ale to Chińszczyzna chodziło mi raczej o sam fakt, sprowadzania baz nikotynowych i to o sporym stężeniu, bo ta ma 36mg, z poza UE |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Jako miłośnik dripowania na 306LR powiem, że już mi się podoba Wasza oferta atomizerów z serii io6 . Pomyślcie jeszcze nad rabatem dla forumowiczów i będzie gitarra |
![]() |
| Bookmarks |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |