| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| JOYE Olsztyn Sprzedawca www.epapierosyjoye.pl |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
__________________ Smoke Joye 4 Joy Sklep stacjonarny Joye Olsztyn - C.H "Viktor" Al. Piłsudskiego 50 (I piętro) - czynne pon-pt 9-19, sob. 9-18 niedz. 10-16 Zapraszamy do naszego sklepu internetowego www.epapierosyjoye.pl, e-mail: sklep@epapierosyjoye.pl, gadu gadu-9706654 Ostatnio edytowane przez JOYE-OLSZTYN ; 24-08-2010 o 16:46 |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
chyba stronka nie zaktualizowana jeszcze |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| W jakim sensie nie zaktualizowana ? Z naszej strony wydaje się być wszystko ok, więc proszę o inforację z czym jest problem i go rozwiążemy
__________________ Smoke Joye 4 Joy Sklep stacjonarny Joye Olsztyn - C.H "Viktor" Al. Piłsudskiego 50 (I piętro) - czynne pon-pt 9-19, sob. 9-18 niedz. 10-16 Zapraszamy do naszego sklepu internetowego www.epapierosyjoye.pl, e-mail: sklep@epapierosyjoye.pl, gadu gadu-9706654 |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Używam Firefoxa, wyłączyłem ADBlocka i nie mogę znaleźć rzeczonego konkursu. W czym rzecz?
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Od zaznaczonego fragmentu zjechać w dół i tam wszystko jest Ostatnio edytowane przez Quasimodo ; 16-07-2010 o 13:46 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hmmm to bardzo dziwne gdyz pod firefoxem sklep zawsze dzialal bez zarzutu. Nie widzisz suthum w ogole gornego menu gdzie sa zakladki PROMOCJE,KONKURSY,O NAS...itp? To nie powinno byc blokowane w zaden sposob przez addblockera. Jesli mimo wszystko masz nadal problem i nie widzisz glownego menu to prosze podaj wersje przegladarki bo az wierzyc mi sie nie chce.
__________________ Smoke Joye 4 Joy Sklep stacjonarny Joye Olsztyn - C.H "Viktor" Al. Piłsudskiego 50 (I piętro) - czynne pon-pt 9-19, sob. 9-18 niedz. 10-16 Zapraszamy do naszego sklepu internetowego www.epapierosyjoye.pl, e-mail: sklep@epapierosyjoye.pl, gadu gadu-9706654 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Ja też używam firefoxa i u mnie śmiga jak tamta lala |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytat: W ogólę widzę że stronę sklepu masz w wersji angielskiej częściowo i to może być powodem dla którego nie wyświetla się zawartość CMS...skonsultuję się z informatykiem odpowiedzialnym za layout strony i postaramy się znaleźć rozwiązanie. Tymczasem proponuję spróbować otworzyć tą stronę w innej przeglądarce i sprawdzić czy problem również występuje. Ok. Twoja przeglądarka jest w wersji beta, a więc zapewne z racji bycia nową ma jeszcze jakieś bugi i powodują one niekompletne wyświetlanie strony. Jak wyjdzie wersja stabilna wówczas z pewnością sprawdzimy, czy wszystko wyświetla się w niej jak należy a do tego czasu tak jak wyżej sugerowałem przeglądaj proszę zawartość naszego sklepu pod stabilną wersją Firefox-a ![]() Joye-Olsztyn
__________________ Smoke Joye 4 Joy Sklep stacjonarny Joye Olsztyn - C.H "Viktor" Al. Piłsudskiego 50 (I piętro) - czynne pon-pt 9-19, sob. 9-18 niedz. 10-16 Zapraszamy do naszego sklepu internetowego www.epapierosyjoye.pl, e-mail: sklep@epapierosyjoye.pl, gadu gadu-9706654 Ostatnio edytowane przez JOYE-OLSZTYN ; 16-07-2010 o 12:47 |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| e-palarnia, ego, epapierosy, joye, konkurs, problem, sklep |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |