| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| JOYE Olsztyn Sprzedawca www.epapierosyjoye.pl |
![]() |
| | LinkBack (1) | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| W końcu dotarł do Olsztyna ! Najnowszy model e-papierosa z fabryki Joye Technology - Joye eGo Tank System !!! Oznacza to jedno...e-palenie wchodzi w fazę wapowania bez watki ![]() W skład zestawu wchodzą: 2x bateria manualna 1000mAh 2x Atomizer Tank System Ładowarka AC/USB Ładowarka USB 420mAh (3-4h ładowania) 10 wkładów z e-liquidem (mix smaków Joye) 2x osłonka na przycisk baterii manualnej 2x etui welurowe Joye Instrukcja obsługi w języki polskim GWARANCJA na cały zestaw 3 miesiące Cena - 300zł ![]() Kolejna nowość w naszym sklepie zarówno internetowym jak i stacjonarnym to... Joye eGO Tornado 1100mAh w dużym etui XL !!! Zestaw zawiera: 2x bateria manulana 1100mAh z miękkim przyciskiem 2x atomizer eGO 2x osłonka atomizera 6 wkładów mix smaków Ładowarka AC/USB Ładowarka USB 420mAh Etui XL mieszczące cały zestaw Instrukcja w języku polskim GWARANCJA na cały zestaw 3 miesiące Cena - 250zł ![]() Szczegółowe opisy zestawów i sposobu używania dostępne na stronie naszego sklepu internetowego www.epapierosyjoye.pl UWAGA! Nowa dostawa płynów Boge Dekang już na początku tygodnia...będą nowe smaki ![]() Serdecznie zapraszamy ! Joye-Olsztyn
__________________ Smoke Joye 4 Joy Sklep stacjonarny Joye Olsztyn - C.H "Viktor" Al. Piłsudskiego 50 (I piętro) - czynne pon-pt 9-19, sob. 9-18 niedz. 10-16 Zapraszamy do naszego sklepu internetowego www.epapierosyjoye.pl, e-mail: sklep@epapierosyjoye.pl, gadu gadu-9706654 Ostatnio edytowane przez JOYE-OLSZTYN ; 03-02-2011 o 17:46 |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Przez parę miesięcy się czaiłem.Czytałem o e-papierosach i podchodziłem do tego sceptycznie.Kiedy jednak ostatnio podliczyłem,że na analogi wydawałem miesięcznie 500 zł postanowiłem w końcu kupić e-papierosa.Wybrałem EGO Kamikaze Quattro 1000.Już po pierwszym dniu wiedziałem,że to jest to.Oczywiście znajomi z irytacją mówili,że po paru dniach wrócę do normalnych fajek.Zresztą każdego dnia mi mówią,że pewnie sobie po cichu popalam.Ja po prostu nie czuję takiej potrzeby.Używam e-liquidu 18mg i nawet wydaje mi się trochę za mocny,a paliłem czerwone LM.Jedyny minus tego wszystkiego to te nieszczęsne watki,które czasami dają posmak tzw.bobra,kto wapuje wie dlaczego tak się zdarza.Dla tego też dokupiłem sobie atomizer Tank System oraz wkłady i teraz już na prawdę czuję się jak w siódmym niebie.Zdaję sobie sprawę ,że dopiero zaczynam przygodę z elektronicznym paleniem i są tacy co już o e-paleniu napisać pracę nukową i może się uśmiechną jak przeczytają co tutaj napisałem .Oczywiście zdaję sobie sprawę,że będę musiał kupować nowe baterie,atomizery,ale wiem ,że w ogólnym rozrachunku i tak będę do przodu.No i na koniec jeszcze jedno.Siedzę sobie teraz legalnie z rodziną przed telewizorem i żona się na mnie nie wydziera,abym szedł do piwnicy palić.Pozdrawiam wszystkich e-palaczy,jak i tych którzy się jeszcze wachają.Ja nie żałuję. //Thaniell: post skopiowałem do : http://forum.e-palarnia.com/relacje-...a-enia-19.html (Pierwsze dni z e-papierosem (wrażenia)) Ostatnio edytowane przez Thaniell ; 11-02-2011 o 11:58 |
![]() |
| Bookmarks |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
LinkBacks (?)
Linki zwrotne tego tematu: http://forum.e-palarnia.com/joye-olsztyn/3197-joye-ego-tank-system-oraz-ego-tornado-1100mah-na-podboj-olsztyna.html | ||||
| Dodane przez | For | Type | Data | |
| joye ego 1100 - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 12-02-2012 22:03 | |