| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Kompatybilność czyli co z czym złożyć, żeby pasowało |
![]() |
| | LinkBack (1) | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Witam chciałbym zapytać czy faktycznie do tornado e-ni pasuje krtomizer od colinss ese a jak tak czy czegoś trzeba dodatkowo to znaczy jakiejś przejściówki czy czegoś w tym stylu.A może ktoś mi poleci jakiś dobry atomizer do tego modelu,bo te orginalne to jakoś słabo dają sobie rade.Dziękuje za podpowiedzi i rady
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Pewnie masz na mysli easy. Faktycznie pasuje. Jedyny problem - nędzna pojemność onego <<0,5ml. Może jeszcze jeden: czubek kartomizera wystaje zaledwie ok 1cm nad 'radiator' - więc nie ma jak do paszczy wsadzić żeby wargi chromo/niklu nie dotykały. Na tej samej zasadzie możesz użyć kartomizera trendy 808 - ten nie ma tej miękkiej 'poduszki' naokoło, dzieki czemu ma min. dwukrotnie większą pojemność od easy.
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Czy są jakieś przejściówki, coś a'la ten "przedłużacz" do ładowania batek Tornado na których da się popalać kartomki bfree? Żeby wystawały nad covera i pozwalały na komfortowy montaż w paszczy? |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
kartomizery kr808D (bfree/dpv9/808d 1: są dłuższe same w sobie, 2: zyskujesz 6mm na przejściówce 510->901|808D - więc wystaje 'akurat' - tak pól długiości kartomizera... Druga zaleta takiej przejściówki: ja swoje tornado ładuję przez nią w ładowarce usb od 901 ![]() przejściówki: w dpv9, heaven-gifts a za dwa tygodnie u --edit ![]() u e-cmik'a ofcourse ;-)
__________________ Ostatnio edytowane przez scob ; 11-03-2010 o 20:27 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Na moim eGo dymam kartomizery 808D aż miło, adapter ma możliwość regulacji dopływu powietrza więc dla każdego coś dobrego
__________________ ### Nauczyłem się jednego, nie "ciągnę" byle czego ### Janty eGo / KR 808D-1 / Joye Stick V3 / King M401 / Cigare Elite 150 / TANK 1100 SOLO / Cała masa innych gratów... Wirtualny Hel |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
To jak rozumiem taki kartomizer z trendy 8o8 nie wymaga zadnych dodatkowyk przejściówek do tornado e-ni. a mam jeszcze pytanko czy ktoś ma jakiś sposub by dobrze paliło się tornado na orginalnym atomku bo ja jakoś mam z tym problemy tzn:raz dymi ok roz słabo a wkład czały czas pełny raz smak ok a po chwili jak by tracił swojw wartości zaczyna mnie to irytowac
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Dzięki za podpowiedź. Mam te przejściówki, a nie wpadłem na to |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| tornado, totally wicked tornado, tw tornado |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
LinkBacks (?)
Linki zwrotne tego tematu: http://forum.e-palarnia.com/kompatybilno-ae/1255-kompatybilno-ae-totally-wicked-tornado-e-ni.html | ||||
| Dodane przez | For | Type | Data | |
| Tornado E-NI - Szukaj w Onet.pl | This thread | Refback | 14-03-2012 09:57 | |