| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Kompatybilność czyli co z czym złożyć, żeby pasowało |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Hejka, pytanie mam tego typu - czy mając rozbebeszoną baterię od Mild Pure,mam w ręcę sam gwint z tej baterii, mogę go jakoś przylutować do któregoś z gwintów Indu, żeby sobie pykać kartki i atomki z Milda ? ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Adonay ; 05-09-2010 o 12:06 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Jak na mój visus to jeśli obetniesz górną część obudowy gwintu (tak, żeby sam "penis" <to określenie czysto techniczne jest > został) to ze spokojem uda Ci się to dopasować do "główki" Indu Kwestia tylko wymiarów, bo technicznie-elektronicznie będzie działać |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
No, problem w tym, że ja mam gwinty Indu na stałe w tej wieżyczce. Powiedz mi tak ogólnie - bolec wypychający z przełącznika indu ma tego penisa :P dotykać ? Zanim zacznę rżnąć, mogę coś między penisa a bolec dać, żeby się przekonać czy zadziała ? Edit : jeden z gwintów jest na tyle wąski, że jego penis i penis mojej "przejściówki" się stykają, ale niestety nie działa... Ostatnio edytowane przez Adonay ; 05-09-2010 o 17:25 |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
załatw sobie "główkę" bez gwintu i rozwierć na pożądaną średnicę albo zepsuj jedną z posiadanych.: Jeśli obudowa (minus) gwintu będzie siedzieć w obudowie główki, a dzyndzel z biegunem środkowym gwintu i przełącznika będą się stykać (i nie będa zwierać do obudowy) - musi działać. w Indu jeden biegun idzie środkiem - i jest włączany guzikiem, drugi jest 'na masie' (czyli obudowie :P - jak w każdym e-p zresztą..). Jeśli kłopoczesz się z Pure-m (nie wiem co to 601 ;-) ) - to vlodo (dpv9) ma przejściówkę 901-4081 która załatwi ci sprawę bez destrukcji. Nie trzyma co prawda idealnie, ale wystarczająco, żeby popalić pure i tr208)
__________________ Ostatnio edytowane przez scob ; 05-09-2010 o 18:08 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Hehe, działa Tylko faktycznie muszę dopracować system mocowania. Wcześniej się nie udało bo dziwnym zbiegiem okoliczności padła bateria ![]() Dzięki |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
No więc wygląda to tak jak poniżej. Trzyma jak diabełek, bo jak diabeł to bym nie powiedział, ale działa w 100% ![]() Można by powiedzieć, to taki mój mod czy coś ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytat:
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| indu, mild pure, pure |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |