| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Kompatybilność czyli co z czym złożyć, żeby pasowało |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Coś ostatnio Wolter jest "na fali" ![]() Właśnie wyszedł ode mnie chrzestny żony. Nabył Woltera Eleganta i jest bardzo zadowolony ale wybiera się w morze na trzy miesiące i chcę mu podpowiedzieć jakieś modernizacje, dodatki. Chociażby kartomizery. Czy ktoś z Was orientuje się pod jaki gwint trzeba kupować te sprzęty do Woltera?
__________________ ![]() Nic mnie nie przekona, bo ja kocham egona! Pomóż, wspomóż, dopomóż, wyjątku czuły Odpędzić tłumne armie reguły Ostatnio edytowane przez WuKwas ; 03-10-2010 o 10:31 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Nie miałem Woltera Eleganta, ale jest to Pen i gdybyś wrzucił zdjęcia gwintów baterii i atomizera było by łatwiej. Na stronie Woltera widać że na baterii są dziurki, z czego można wnioskować że może być kompatybilny z PEN II Colinssa lub Trendy 108 (baterie). Atomizery PENowe raczej wszystkie będą kompatybilny z baterią Elegant - poza atomizerami DSE801 (te z 2 rowkami jakie dawali do Joye Stick V3). ------ dodane o 12:36 --- wcześniejszy post dodany o 12:35 ----- Aha no i przejściówki od DPV9/HG z 801 na 510 lub 901 powinny też dobrze działać |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Po użyciu googla wyszło mi tak: na innym forum , że to gwint 201.
__________________ ![]() Nic mnie nie przekona, bo ja kocham egona! Pomóż, wspomóż, dopomóż, wyjątku czuły Odpędzić tłumne armie reguły Ostatnio edytowane przez judge ; 03-10-2010 o 13:26 Powód: :) link |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Gwint 201, nie ma otworków na baterii. Postaraj się aby chrzestny zrobił zdjęcia gwintów atomizera i baterii - nie muszą być super makro, byle było widać czy są otworki czy nie. Będzie łatwiej wydedukować |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
OK, poproszę Jednak z tego co widzialem to DPV9 nie ma nic do 201 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Z DPV9 tylko przejściówkę z 801 na 510 lub 901 wtedy kartomizer/atomizer skręcisz sobie z PENem ![]() Taki atomek DSE801 jak na zdjęciu bierze za dużo powietrza na bateriach z otworkami w gwintach, i o nim pisałem a propo DPV9 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Otworki to są chyba tylko w bateriach Woltera: Wolter - Elektroniczny Papieros - Products czyli, że przejściówkę z 801 można używać? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Atomizery na stronie mają dziurki w kołnierzu atomizera, zatem wygląda mi to na kombinacje baterii od PEN II i atomizera od PEN I. Zatem cokolwiek się skręci powinno działać bez zastrzeżeń. |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| elegant, wolter elegant |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |