| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Kompatybilność czyli co z czym złożyć, żeby pasowało |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Uprzejmie proszę użytkowników Janty Sticka o podzielenie się informacjami zarówno o kompatybilności jak i niekompatybilności Sticka z atomizerami innych marek (oczywiście jeżeli jest to zgodne z założeniami tego działu). Atomizery kompatybilne
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
| Atomizery kompatybilne
Ostatnio edytowane przez scob ; 23-02-2010 o 11:28 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Nie działa bezpośrednio atomizer 801-ki brandu Totally Wicked. Za długi gwint.
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytat:
Czekam właśnie na v3 od Janty i chciałbym podpiąć do niego atomki 901. Czy zwykła przejściówka z baterii 801 na 901 będzie dobra?(od DPV9) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Nie działał mi bezpośrednio ani na v2 ani na v3. Z uwago na maleńki otwór środkowy patent 'ala iunika trudny do zastosowania. Po jego lekkiej modyfikacji, coś bliżej patentu judge atomek ruszył na v3. Ciągnie się bardzo lekko, chmury duże, kopa zero. Do atomków 901 i 510 są specjale adaptery tulejkowe do v3. Na nich oba typy atomizerów działają wyśmienicie. Początkowo nie chciały współpracować z v2, ale po mocnym skręceniu i na nim śmigają. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
przeczytałem na stronie dpv9 że atomizer dse801 cytuję "East Mall marka - DSE801 PenStyle atomizer jest uważany za jeden z najlepszych.Atomizery 801 pasują również do STICKA". Tylko pytanie czy do janty czy do joya a co za tym idzie z adaptorem czy bez ? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Taka moja rada. Generalnie 801 powinny pasować do sticka (do obu bo to tylko inne brandy) ale najlepiej zrobisz jak zakupisz w sklepie stacjonarnym innej marki, przymierzając. W jednym działają w innym już nie muszą. Oczywiście atomizery typu pen nie potrzebują żadnych przejściówek.
Ostatnio edytowane przez poli123 ; 26-03-2010 o 10:21 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
kupiłem atomka 801 firmy eastmall do sticka i niestety nie działa czyżby gwint ?
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Jak radziłem w poście nieco wyżej najlepiej jest przymierzyć i sprawdzić gdzieś na miejscu. Tak problemem może być gwint, a właściwie nieco wyżej umiejscowiony biegum "+". Przejrzyj wątek judge dotyczący v3: http://forum.e-palarnia.pl/recenzje-...-stick-v3.html jest tam fotopodpowiedź zmodyfikowanego patentu 'ala iunika. Możesz go zastosować i zobaczyć czy atomek ruszy. Należy to zrobić ostrożnie by nie doszło do zwarcia. Przy zwarciu stick miga jak przy rozładowanej baterii. |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| janty stick, janty stick v2, janty stick v3, jsv2, jsv3 |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |