| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| Kompatybilność czyli co z czym złożyć, żeby pasowało |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
1. Bateria: Age pasuje do atomizera DSE901, DSE901 nie pasuje do kartomizera Age 2. Ładowarka: pasuje wzajemnie do Age i DSE901 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
1. Bateria: Bateria od DSE901 pasuje do kartomizera ColinsS Age ale tylko gwintem, nie idzie zaciągnąć się, powodem może być brak otworków do zaciągania powietrza w baterii. |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
baterie....colinss age.....i ecsis (bfree) mają identyczna baterie z wygladu... nie wiem jak jest w srodku,ale zachowuja sie identycznie posiadam obie i rózni je tylko nadruk tego pierwszego na baterii,no i cena zdecydowanie...drugi 3 razy tanszy!!!! teraz przetestuje długosc pracy a co za tym idzie mozna uzywac katomizerów colinsa i baterii bfree ![]() wyjdzie taniej a efekt ten sam Ostatnio edytowane przez tomba ; 28-10-2009 o 16:32 |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Również baterie od DPV9 -tki pasują do Collinsowych kartomizerów a cena ich taka sama jak u E-Jacka to i tak model KR 808D-1 kupić je można tu www.dpv9.pl |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
ale bateria AGE jest wydajniejsza od KR808d-1, przynajmniej ta standardowa (chyba 280mAh) wysiada nie mam do porównania wzmocnionej wersji 380mAh ale pewnie dogania AGE tyle że jest z 1.5cm dłuższa |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Proszę powiedzieć bo może coś przeoczyłem. Czy colinss 155 pen jest kompatybilny z olinss AGE?
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
| Cytat:
Co do kwestii poruszonej powyżej - mam baterie Age 280, Bfree 280 i i Bfree 360. Nie zwróciłem uwagi, żeby Collins działał dłużej od Bfree, ale co ciekawe 360 nie działa wcale znacząco dłużej od obydwu mniejszych. Może z godzinkę a jest zdecydowanie mniej poręczna. |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
mam baterie 380 manualna od dvp9 i ma wieksze otwory od baterii z C. Age. W kazdym razie doplyw powietrza z boku jest znacznie wiekszy. Dopiero po oklejeniu tasma przezroczysta zlaczenia kartomizera z bateria, z pozostawieniem tylko fragment 2-3 mlm bez oklejenia, stosunek powietrza doplywajacego z boku do powierza zasysanego do kartomizera z baterii jest prawidlowy.
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
| Cytat:
U mnie w roznych ep sa np. 4 otwory i mam dwa zaslepione, lepiej sie ciagnie.
__________________ M401,TR-108x3,Bfree,Joye510,KR808-1,808d i rozne mody. |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| age, bfree, colinss age |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |