|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
scob coś ci ten link nie wyszedł link do wyników jest nastepujący http://forum.e-palarnia.com/konkursy...e-palarni.html (I Konkurs E-Palarni) trzeba zejść na dół strony. dzięki za fajną zabawę. czuję się zaszczycony będąc w gronie zwycięzców. chciałbym się dowiedzieć jakie mają być następne kroki w celu odbioru nagrody. swoją drogą, jako że ostatnio wzdycham czule do penów to mam pytanko, czy któryś z zacnych zwycięzców nie miał by ochoty zamienić się z pena na 510, w razie czego proszę o info na pw. pozdrawiam wszystkich bawiących się w tym pouczającym konkursie |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
ml5552 też o Penie marzyłem
__________________ m401, eGo i jest good |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytat:
__________________ ### Nauczyłem się jednego, nie "ciągnę" byle czego ### Janty eGo / KR 808D-1 / Joye Stick V3 / King M401 / Cigare Elite 150 / TANK 1100 SOLO / Cała masa innych gratów... Wirtualny Hel |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Witam was pierwszym postem. Na forum trafiłem z czystej ciekawości/zainteresowania o e-papierosach. Niestety dalej jestem zagorzałym palaczem analogów. Ale do czego zmierzam. Któregoś dnia odnalazłem w swej skrzynce info o konkursie. Pomyślałem a co tam spróbuję. Wiedza moja z tematu e-palenia jest mniej niż mizerna (hymmm chyba była). Powiedziałem sobie jak wygram efajka to może zacznę je ćmić. No niestety zabrakło trochę szczęścia w losowaniu i w nagrodę wygrałem krople do oczu? nosa? sam nie wiem. Cóż szkoda. Jednak sam sobie nie wierzę, że udało mi się uzyskać 58 punktów (tak naprawdę liczyłem na 60 ) Do pytań przystąpiłem jak to się mówi zielony, jednak dzięki konkursowi posiadłem wiedzę, która przekonała mnie do epalenia.Dziękuję organizatorom i gratuluję wszystkim wygranym (sobie też )
Ostatnio edytowane przez Bonzo ; 04-07-2010 o 13:06 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Również gratuluję wszystkim i pocieszam potrzebujących no i przede wszystkim dziękuję ![]() Bonzo liquid sobie zatrzymaj, pewnie Ci się przyda na dobry początek |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Ja też chciałam podziękować za konkurs. I za nagrodę oczywiście też. Bonzo to już wiedzę masz odpowiednią więc wybierz model dla siebie i dołącz do grona e-palaczy :-) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cytat:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Dziękuję organizatorom i sponsorom. Jak to mówią głupi ma zawsze szczęście i udało mi się załapać na ostatniego e-papierosa, a marzyłem żeby wygrać chociaż liquid. Pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na następne konkursy. |
![]() |
| Bookmarks |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
LinkBacks (?)
Linki zwrotne tego tematu: http://forum.e-palarnia.com/konkursy-pytania-i-dyskusje/1743-i-konkurs-e-palarni.html | ||||
| Dodane przez | For | Type | Data | |
| e-ni.pl | This thread | Refback | 27-06-2010 18:06 | |