|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chyba nie... inni też czekają |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Zgadza się, też czekałem i ... się doczekałem ![]() O 12-tej przyszła paczuszka, sorry - paka ![]() Serdecznie dziękuję sponsorowi - firmie Cigare Polska - za wypasiony zestaw penowy, podziękowania również dla organizatorów konkursu. Moja radość jest podwójna, ponieważ chyba pierwszy raz w życiu udało mi się wygrać coś tak wartościowego ![]() Pozdrawiam
__________________ ![]() Do 30.03.2010: 26 lat analogów x ~1,5 paczki dziennie ≈ 285 000 sztuk. Od 07.04.2010: 1 analog na 2-3 dni. Ostatni analog: 17.08.2010 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Polska Strona Freesco | NND Linux Router | CDN Linux - Router i Serwer |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
No to też doszło Dziękuję Cigare Polska za sponsoring Wszystko śmiga jak należy. Myślałem przed konkursem o penie, bo poprzedni był zszedł niedawno po ponad 4-ech miesiącach nienagannej pracy, a ja lubię peny, no to mam ![]() Sponsorami I Konkursu E-Palarni byli: www.cigare.pl, e-dymek.com Internetowy sklep z e-papierosami, E-papieros E-papierosy Zdrowe Palenie Rzucanie Palenia Gadgets-Shop.pl, Colinss - e-papierosy, elektroniczne papierosy, Casablancacig.pl - elektroniczne papierosy, liquidy, akcesoria ![]() |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Ja również się doczekałam liquidów z Casablanci. Serdeczne dzięki sponsorowi i organizatorom konkursu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Odebrałam dziś swój pen Elite 150 od Cigare.pl. Pięknie działa, peny to moje ulubione e-p! Bardzo dziękuję organizatorom za konkurs, dobra zabawa i pożyteczna! Ja, stara palaczka jestem tak zafascynowana tym wynalazkiem, że dzięki mnie pół rodziny i spora część znajomych też się przerzuciła na e-p.
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Witam! Ja też odebrałem swój Pen Elite 150 od Cigare.pl wraz z liquidami. Po testach nie omieszkam podzielić się wrażeniami z użytkowania pena. Serdeczne podziękowania dla organizatorów i sponsorów. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Dziękuję gadget-shop za liquid Mile seven. Dzisiaj dotarł - super smak, gryzienie w gardło, ale problem jest taki, że jest za dobry i chyba będzie zatrucie nikotynowe :P
|
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Pocieszam sie wlasnie papierosnico-ladowarka, ktora wylosowano dla mnie losujac nagrody pocieszenia dla osob spoza 30-i. ![]() Pozdrowienia dla komisji i dla Szczuro
__________________ Ostatni analog 09-02-2010 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
A Ja właśnie miałem pytać kiedy będzie 2 edycja konkursu, a tu taka niespodzianka 2 konkurs wkrótce w natarciu ![]() Wielkie Dzięki |
![]() |
| Bookmarks |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |
LinkBacks (?)
Linki zwrotne tego tematu: http://forum.e-palarnia.com/konkursy-pytania-i-dyskusje/1743-i-konkurs-e-palarni.html | ||||
| Dodane przez | For | Type | Data | |
| e-ni.pl | This thread | Refback | 27-06-2010 19:06 | |