| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I tu pozwolę sobie nie zgodzić się z tym poglądem. Kandydatowi to zwisa, czy jego program polityczny mu się podoba, ważne żeby doprowadził go do koryta. A mnie się podoba moje dzieło autentycznie.
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Co do Twojego dzieła, to też mi się podobało. Co do polityki, to nigdy się w nią nie mieszam. Nie chcę niepotrzebnej dyskusji.
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Chciałbym oficjalnie, serdecznie podziękować Panu Łukaszowi z Casablancacig za super nagrodę i świetny kontakt, a organizatorom za fajny konkurs. Papierosek jest diablo elegancki i poręczny, do tego smak oddaje znakomicie. Pójdzie w ramach prezentu do mojego brata. ( ale żeby nie miał za dobrze to liquid zostawię sobie )Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam. Ostatnio edytowane przez Virgo ; 11-12-2010 o 09:52 |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| e-palarnia, e-papierosy |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |