| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
zgłoszenie konkursowe: XXX księga. Tytus,Romek i atomek. Witam wszystkich forumowiczów. //Finlarod: dodano Ostatnio edytowane przez Finlarod ; 16-11-2010 o 19:03 |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
Zgłoszenie konkursowe Kupię sobie egona co ma dużego atoma //Finlarod: edytowane dwa dni po wpisie, prawie zaginęło. Trafi na ostateczną listę, a w przyszłości radzę po prostu napisać kolejny post. Ostatnio edytowane przez Finlarod ; 22-11-2010 o 21:36 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Wiem, że mamy propagować e-szlugi dlatego o analogach poza konkursem: Hej! nicego mi nie zol, ino kopa z rana |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Zgłoszenie konkursowe: Rzuć palenie?Nic prostszego.Nie dokonałbym owego,bez pomocy mego Ego ![]() //Finlarod: dodano Ostatnio edytowane przez Finlarod ; 16-11-2010 o 22:56 Powód: Zgłoszenie konkursowe |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Zgłoszenie konkursowe (...aco!?!): E-palacze przed knajpami czterech liter nie mrożą Im mandaty na przystankach i dworcach nie grożą Smrodu smuga się za nimi po ulicach nie wlecze Rzuć palenie! Zacznij chmurzyć! Zmądrzej wreszcie Człowiecze! //Finlarod: dodano Ostatnio edytowane przez Finlarod ; 16-11-2010 o 19:04 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Teraz Wy mnie posłuchajcie co Ja powiem krótko wam, mam największą radość w świecie gdy liquid sobie zamieszam, epkiem się przeinhaluje, a potem jeszcze razy 6, watkę sobie zmodeluje i od razu życie lepsze jest. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
O proszę, chwilę mnie nie było, a tu tyle przyjemności do czytania Widać, że nasi forumowicze potrafią się bawić!! ![]() Przypominam, jeżeli ktoś nie pamięta, o użyciu formuły "zgłoszenie konkursowe", jeżeli praca ma być konkursową. W innym wypadku jest liczona jako praca poza konkursem Ostatnio edytowane przez Finlarod ; 16-11-2010 o 19:05 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Teraz jeszcze coś napiszę aby przerwać smutną ciszę Gdy w zawodach startowałem i Egona z sobą miałem no to byłem Gość. Lecz pewnego dnia o świcie słyszę do mej bramy bicie patrzę w szparę między drzwiami a tam gliny z analogami co się pózniej okazało dwóch sąsiadów mnie sprzedało że Egona mam no bo to był Szpan. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
No proszę, mamy kolejnego kandydata na poetę! Thaniell, chylę czoła przed Twym twórczym zmysłem |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Dzięki.Staram się
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| e-palarnia, e-papierosy |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |