| |||||||
| Rejestracja | Blogi | FAQ i Regulamin | Arcade | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze posty | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Drodzy forumowicze! Wybiła godzina 20.00 i rozpoczynamy I Konkurs Społecznościowy E-Palarni! W tym temacie zgłaszamy swoje propozycje. Szczegółowe zasady konkursu można przeczytać tutaj: http://forum.e-palarnia.com/konkursy...zno-ciowy.html (I Konkurs Społecznościowy) (I Konkurs Społecznościowy) Przypomnę, jak wygląda prawidłowe zgłoszenie/zmiana pracy konkursowej: zgłoszenie konkursowe: (ni)e-palę! zmiana zgłoszenia konkursowego: Na górze róże, na dole fiołki. a my chmurzymy, jak dwa aniołki. Każda twórczość nie poprzedzona wskazaną formułą traktowana będzie jako zgłoszenie poza konkursem, do czego również zachęcamy! Najbardziej twórczy autorzy zostaną nagrodzeni specjalną rangą na Forum E-palarnia. W temacie można swobodnie komentować wysiłki uczestników i wzajemnie się motywować ![]() Zapraszamy do wspólnej zabawy! Niech lutnia Orfeusza nam przygrywa! ![]() Propozycje uczestników konkursu:
Ostatnio edytowane przez Finlarod ; 23-11-2010 o 00:09 |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
|
No to moja propozycja: Dymam bo lubię dymanko Krótko i na temat |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Brawo Tomba hehe Jesteś pierwszy i jakie wejście |
|
| |||||||||||
| |||||||||||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Dziękujemy za pierwsze zgłoszenie ![]() Przypomnę, że praca mająca być zgłoszeniem konkursowym musi mieć odpowiednią formę, opisaną w zasadach konkursu: http://forum.e-palarnia.com/konkursy...zno-ciowy.html (I Konkurs Społecznościowy) Na razie mamy zgłoszenie Tomby poza konkursem |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
to ja też poza konkursem rzucę ![]() Opowiem Wam bajkę jak były palacz wapował e-fajkę, a zatwardziały analogiwec papierosa upalił sobie przy tym kawał nosa, z tej powiastki wypływa morał taki, lepiej dymać e-fajki niż karmić dymem raki ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| zgłoszenie konkursowe: Niegdyś paliłem, trułem, śmierdziałem Rzucić nie chciałem, bo nie umiałem Lecz teraz słodkiej wolności kosztuję E-papierosa dziś inhaluję Tak przy okazji to witam wszystkich bo na tym forum się dotychczas nie udzielałem |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
Witamy, witamy i gratulujemy talentu ![]() Zgłoszenie jak najbardziej formalnie poprawne, wędruje na listę i zarazem ją otwiera! ![]() ps. Judgu! Ja nie wiedziałam, że w Tobie takie talenta drzemią Ostatnio edytowane przez Finlarod ; 15-11-2010 o 22:43 Powód: ps |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| poza konkursem: Bosman wściekły dziś od rana - maszynownia jest zapchana, Rzuca mięsem, szotem bije - precz, wynocha, podłe żmije! "Dziś ustawa weszła w życie, nie zapalę se w kokpicie!" "Maszynownia teraz moja, w niej palarnia wystrzałowa!" A w sterówce, w której mgiełką szyby zaszły, pan kapitan, człek poczciwy, znów ładuje swoje batki. I atomki, także wkłady, miejsce swoje tu zagrzały. Bo kapitan, mądra głowa, już nie pali analoga! A z bajki morał jest prosty, i żeglarzom znany: Jak palisz śmierdziele - żywot masz przerąbany! Ostatnio edytowane przez Quasimodo ; 15-11-2010 o 23:39 |
![]() |
| Bookmarks |
| Tagi |
| e-palarnia, e-papierosy |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |